Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 操行零分的精囗口口批發

明眼人都睇到佢係串緊精粉, 但比人踢爆自己都無貨比人可以鬧翻人轉頭:38:

咁憎我地舖頭既人又會like本店 FACEBOOK?? 究竟係八掛定係行家???

如果我地都叫唔係有俾心機做生意既話,
唔通蝕住賣個D先叫做生意?? 平人幾蚊個D就叫良心店??

其實呢。。。
呢個post係話希望間間舖都有貨俾客,
點解咁多無樣嘅人係到亞吱亞咗?
我又無話自己一定有而人地無,係咪諸位人仕斷章取義?
styletoy.com.tw/home/index.php?forder=news-ins&index_id=3055
lg81388138 發表於 4-7-2014 06:52 PM

幫你加link...
http://styletoy.com.tw/home/inde ... s&index_id=3055
發表時間為5月30日...
差唔多有一個月時間...
傳說中的店員B又出來串了以及開始有FANS幫口
yugi 發表於 5-7-2014 09:01 AM

佢賴得就賴...
我覺得如果佢係FB有權力出得POST既都幾值得信任...
冇端端有個路人甲出黎都得既...
:he:
網上就可以投訴, 大家可以係yahoo網頁打上 "消費者委員會投訴過程" 就可以找到! 各位啞忍就等於縱容啊~
[quote]幫你加link...

發表時間為5月30日...
差唔多有一個月時間...
小堅 發表於 5-7-2014 10:10 AM [/quote
睇完條link應該真相大白了吧。。。。。。
時代玩具{:2_300:}