Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 操行零分的精囗口口批發

精三口嘅
一貫作風
無必要都
唔去佢度訂
打去總店問下有無貨:he:
我一隻都冇入.............不過覺得佢做法真係好有問題啫................
p.s.如果我入左都出 ...
ray文 發表於 25/6/2014 12:08 PM

精x我不嬲都唔幫襯.........  :73:  

我仲以為你訂咗行版無貨俾你添. :58:
精x我不嬲都唔幫襯.........   

我仲以為你訂咗行版無貨俾你添.
可變戰士 發表於 25-6-2014 12:17 PM

如果係我去燒佢x...............:angry:
邊好似你有vip有人幫你訂/留, 有咩打個電話就得.............{:1_222:}
頭像被屏蔽
如果係我去燒佢x...............
邊好似你有vip有人幫你訂/留, 有咩打個電話就得............. ...
ray文 發表於 25/6/2014 12:23 PM

vip嗰個明明係你, 關我咩樹??  {:1_200:}
vip嗰個明明係你, 關我咩樹??
可變戰士 發表於 25-6-2014 01:20 PM

我係vip就唔洗四圍撲, 好似你咁打個電話就得啦............{:1_203:}
只會買特價現貨,訂野唔駛諗
如果隻野插水,相信已經call你免費轉日板
fourson 發表於 25-6-2014 11:50 AM

.....全中.....{:1_203:}
頭像被屏蔽
我都試過訂左野遲左個幾月, 仲要左追右追先拎到貨, 唔會再響佢到訂野!
him927 發表於 25-6-2014 03:08 PM

講起就火,仲要你問佢地,個個係度支吾以對...有不可告人的秘密甘,一時個個職員又比吾同答案你,吾知就吾好亂答..真係離乜譜,根本就係度拖你又扮無錯吾認,未返到貨咪認law!cheap到爆!
我仲有月尾魂限定隻人造人18号係佢度訂左和幾隻mp,而家都心慌慌
小心老變MP再版同一下場
米青咁大間竟然夠膽玩無貨... 驚驚...........
this is too bad...............