Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 十萬火急速報! 6" Agent Venom 發售消息

marvel legends我有時間都會去搵下, 不過就唔會太刻意去追, 始終玩o左幾次, 感覺唔太好....貨唔多...成日得果少少貨比人炒起晒...我又唔會套套都set入所以無可能訂定先. 但都留意到有時d貨就算一開始買唔到, 耐o左有時又會多返貨出黎, 所以都係平常心, 有時間就去睇下有無, 無就等下先算~ (不過好多時等等下都懶得買了~XD)
琴晚太源返左貨, 不過我去到已經冇哂VENOM, 血魔有3隻, 估計VENOM 都有3隻, 不過比人掃哂.

相信呢度有CHING 已買到喇掛~
冇呀…………:die::die:
goldwater 發表於 20-8-2014 04:46 PM
琴晚太源返左貨, 不過我去到已經冇哂VENOM, 血魔有3隻, 估計VENOM 都有3隻, 不過比人掃哂.

相信呢度有C ...

Agent Venom 香港配箱應該 2 per case,希望TRU會有啦~
反而覺得ms果隻正好多,呢隻求其加件衫,好肥
goldwater 發表於 20-8-2014 04:46 PM

相信呢度有C ...

我係其中一個,買左一盒 {:1_211:}

我走時仲有一盒

可以等下~
我覺得斗斗會有~
以托親人在walgreen 買了XD不用同人爭{:1_233:}
玩具Kenny 發表於 21-8-2014 12:31 AM
可以等下~
我覺得斗斗會有~

但願如此……………

相信呢度有C ...

我相信我是第一個見到,三盒任選,我選了一隻眼油得最好的,其他三隻個身油到都係一樣,果陣三點上下!
根本英俊 發表於 21-8-2014 08:15 PM
我相信我是第一個見到,三盒任選,我選了一隻眼油得最好的,其他三隻個身油到都係一樣,果陣三點上下!

5分鐘前太源街仲有貨,配箱非常古怪,係無black cat的,good luck
消遙丸 發表於 22-8-2014 12:26 PM
5分鐘前太源街仲有貨,配箱非常古怪,係無black cat的,good luck

已經是炒價了吧~
消遙丸 發表於 22-8-2014 12:26 PM

有venom agent????
goldwater 發表於 22-8-2014 12:35 PM
已經是炒價了吧~

23x, 當幫補下D小鋪硬食果D死貨,算ok價
quincy 發表於 22-8-2014 12:42 PM
有venom agent????

yes 有venom agent