Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 十萬火急速報! 6" Agent Venom 發售消息

1比12槍 皆旺二樓  1∼4都仲有
我會選擇上淘寶買散件
0din 發表於 13-8-2014 10:50 AM

想問下淘寶有咩好介紹? 之前試過搵但都冇邊間特別好, 先謝過 :64:
想問下淘寶有咩好介紹? 之前試過搵但都冇邊間特別好, 先謝過
twgss4b14c 發表於 13/8/2014 14:14

抱歉 我只買過375
Hb已有agent venom,不過要set入,應該香港都有貨,有無師兄可以幫手周圍望望報告下
見到信和HB出POST AGENT VENOM已返貨,一如所料正是"死貨用一隻搶手新FIGURE黎引大家SET ORDER",有興趣可以去問問~
回復 93# hang

HA 俾CHING你快我一步~:38:
查實HB幾時開咗訂?見寫住member ordered pick up, 暗盤?{:1_203:}
應該係下wave先係full set agent venom(?)
我決定等又再等   唔會為左1隻入成SET
回復 97# 凱獸王

香港有成箱agent venom o既機會唔大...
回復 99# 消遙丸

我都係咁諗。不過當SDCC exclusive ML都有嘅時候,應該無咩不可能 :35:
回復  凱獸王

香港有成箱agent venom o既機會唔大...
消遙丸 發表於 19-8-2014 08:51 AM

無咪玩少隻囉, 又唔駛死.
無咪玩少隻囉, 又唔駛死.
gl_edmond 發表於 19-8-2014 11:04 AM

都係,同埋今時今日只要肯等下,都有少會等唔到靚價...
老老實實,我對呢隻野既背景零認識
又唔覺得佢特別型或者吸引
唔明點解會炒飛
係咪純粹因為限量
回復 103# quincy

呢隻個外型夠大眾化,黑白色造型亦正亦邪,科幻配現代軍事設計,有可卸除嘅觸手仲有四支槍,有護甲遮蓋胸部關節,加部份新制模件實屬ML罕有。當然最大影響都係貨源少。不過呢隻就算多我都覺得會好賣。
回復  quincy

呢隻個外型夠大眾化,黑白色造型亦正亦邪,科幻配現代軍事設計,有可卸除嘅觸手仲有 ...
Assassin 發表於 19-8-2014 11:45 AM

呢張圖好型仔  好鍾意呢類軍事造型  希望遲下正價入手到