Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 十萬火急速報! 6" Agent Venom 發售消息

小神童 發表於 28-8-2014 01:52 PM
講得好岩,
由2012 開始出返marvel legends起計, 除左隻Thor, GR, Thunderball企得較硬之外, 其他都插水 ...

你已經係最大O既勝利者了~~~
嘉豬 發表於 28-8-2014 12:14 PM
金水兄已給你電話,今晚直接打比我啦!謝謝

OK. will call you tonight~
小神童 發表於 28-8-2014 01:52 PM
講得好岩,
由2012 開始出返marvel legends起計, 除左隻Thor, GR, Thunderball企得較硬之外, 其他都插水 ...

大家買左AGENT VENOM未?

小弟有預感會跌低於豆城價:36:
Just-For-HIM 發表於 28-8-2014 07:39 PM
大家買左AGENT VENOM未?

小弟有預感會跌低於豆城價

係就好,不過我覺得唔會除非香港有一箱8隻咁返
Assassin 發表於 28-8-2014 10:37 PM
係就好,不過我覺得唔會除非香港有一箱8隻咁返

未必無既

太源街 三條魚一隻都無人問  可能有機架

起碼跌返落兩魚先買
消遙丸 發表於 28-8-2014 12:12 PM
我個情況都差唔多,我主力玩美玩6吋,而近年香港美玩出現一個情況係成日無行貨或大貨,所以好多時都心急 ...

以前我都冇訂開玩具, 因為成日想行過睇O岩就即興買 :43:

不過而家好多玩具都係訂左先, CA MOVIE 2 啦, MP 馬格斯啦, MAFEX BATMAN BATPOD啦, JOJO 啦...... 嗚呀~~~~~~

睇見D單有少少心驚驚....{:1_212:}
嘉豬 發表於 28-8-2014 12:14 PM
金水兄已給你電話,今晚直接打比我啦!謝謝

唔好意思, 琴晚OT 太夜, 唔敢太夜打黎打搞你.:(

我都留左電話比你, 你返緊工冇咁忙果時可以CALL我
goldwater 發表於 29-8-2014 09:34 AM
唔好意思, 琴晚OT 太夜, 唔敢太夜打黎打搞你.

我都留左電話比你, 你返緊工冇咁忙果時可以CALL我

以為你正職係玩具獵人 {:1_374:}
Just-For-HIM 發表於 28-8-2014 10:44 PM
未必無既

太源街 三條魚一隻都無人問  可能有機架

忍緊手等到豆城有貨, 我估一箱兩隻都可以去返正常價
Assassin 發表於 29-8-2014 11:28 AM
以為你正職係玩具獵人

咁多玩具要養, 真係唔駛做咩....... :^