Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 十萬火急速報! 6" Agent Venom 發售消息

http://marvelousnews.com/index.php?catid=252&itemid=17713

先前是傳聞,現在官方消息證實Agent Venom為Walgreens Exclusive,
(但不知海外販售方式為何?或是否會販售?!)
仔細看官方圖..這款腹部沒開關節??
希望不要影響可動度~~
仔細看官方圖..這款腹部沒開關節??
希望不要影響可動度~~
franktoys 發表於 24-6-2014 10:22 AM

希望能像漫畫版雙人包冬兵,
外面是一層軟膠護甲,但裡面依舊有關節...
不過以現在的Hasbro來看,希望不大阿...>o<
希望能像漫畫版雙人包冬兵,
外面是一層軟膠護甲,但裡面依舊有關節...
不過以現在的Hasbro來看,希望不 ...
geo000099 發表於 23-6-2014 11:49 PM

看來的確是這樣,這隻Agent Venom是用Captain Steve Rogers的素體來改的
上身看來就是在Captain Steve Rogers的身上套上軟膠護甲
對比一下剛發的官圖和上年SDCC display的
留意官圖是把護甲底部放進皮帶裡,但SDCC display的就是護甲蓋在皮帶上面
應該就是軟膠護甲沒錯吧
但Agent Venom的軟膠護甲看來是把整個身體包著,而不像Winter Soldier的只有前面
所以就算裡面有關節應該也動不了多少吧

Wooo~
感謝分享比較圖~
這樣就能確定是套上護甲的囉~^+++^
期待,好想要&#8943;:57:
好似 M S 果隻型D  呢隻好似呆呆地

原來一箱8隻都係Agent Venom,並冇甚麼溝死貨用一隻搶手新FIGURE黎引大家SET ORDER:71:
同埋早排walgreens website開訂都係得單隻Agent Venom
太好喇~~ 大家唔使捱貴貨~~:$
回復 53# Devil_Fudou

見到你幅圖真係好感動,孩記今次真係做場好戲出黎!
呀……希望香港都同樣咁易入到la!好鐘意Agent Venom!
請問幾時出,同埋邊到可以買:35:
孩記早個零月OFFICIALLY宣佈左黎緊零售商可以單點FIGURE黎訂(即係唔駛再跟ASSORTMENT 黎訂),此舉相信同佢地一連串翻炒又翻炒舊FIGURE加SHORT-PACKED搶手FIGURE而導致銷售情況慘淡有關。暫時黎睇點計呢個都係一個WIN WIN SITUATION,玩家買都心頭好,從而引起佢地繼續收集既興趣,廠商又唔駛做埋一大堆死貨攪到要存倉或者要屈D舖仔要,最重要係可以大大打擊炒家。希望佢地可以長遠執行到啦~
回復 55# steelswarm

有小消息話香港係會有貨的,不過真係唔知堅定流~
回復 53# Devil_Fudou

嘩!幾時到香港:D?感覺香港都係照舊溝番之前的款再出箱><不過而家已經唔係咩咩限定真係:71:
回復 56# 消遙丸

之前睇好似係US only... 雖則我都希望香港有
孩記早個零月OFFICIALLY宣佈左黎緊零售商可以單點FIGURE黎訂(即係唔駛再跟ASSORTMENT 黎訂),此舉相信同佢地 ...
消遙丸 發表於 9-8-2014 06:59 PM

香港係咪都係咁?係就正。

呢D都睇distributor眼光。HB 抬頭了吧~(因為可以訂貨)