Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] SHF黑髮版 - 孫悟空登場!!! (新增龍珠少少收藏display)

現成模具既話,可以出:

比達(黑髮 - 人造人篇)
杜拉格斯(超級撒亞人色,件衫陰影重手啲)
悟 ...
mudwk 發表於 21-5-2014 05:22 PM

可能出原色...............比達啡髮...............:he:
現成模具既話,可以出:

比達(黑髮 - 人造人篇)
杜拉格斯(超級撒亞人色,件衫陰影重手啲)
悟 ...
mudwk 發表於 21-5-2014 05:22 PM

悟空改少少都可以出超級撒亞人神
悟空改少少都可以出超級撒亞人神
yugi 發表於 21-5-2014 05:25 PM

身型唔岩wor...................sdcc用舊body多~{:1_197:}
可能出原色...............比達啡髮...............
ray文 發表於 21-5-2014 05:25 PM

即係深啡髮深啡膊頭綠色胸甲果隻?
可能出原色...............比達啡髮...............
ray文 發表於 21-5-2014 05:25 PM

啡髮唔係原色,只係原裝動畫其中一集以啡妝出現。不過有部份插畫嘅造型,比達頭髮係明顯啡啡哋。

http://toysdaily.com/discuz/thread-206690-2-1.html
悟空個素體大把野改,加字亀,界王,悟。改髮型就可做悟飯,再改多D變阿樂...其他角色都可以。
即係深啡髮深啡膊頭綠色胸甲果隻?
mudwk 發表於 21-5-2014 05:39 PM

類似............印象好模糊..........:(
啡髮唔係原色,只係原裝動畫其中一集以啡妝出現。不過有部份插畫嘅造型,比達頭髮係明顯啡啡&#21 ...
iorik 發表於 21-5-2014 11:55 PM

有可能呢, 都係改色.........岩晒sdcc........:^
悟空個素體大把野改,加字亀,界王,悟。改髮型就可做悟飯,再改多D變阿樂...其他角色都可以。
taken 發表於 22-5-2014 01:26 AM

但如果出sdcc就應該唔會改件呢.............:63:
Miss左呢隻魂限定…請問會唔會翻出?
Miss左呢隻魂限定…請問會唔會翻出?
fkc916 發表於 15-6-2014 01:18 AM

你指黑髮悟空?宜家週圍都仲有得賣喎………況且魂限一般都唔會翻出…:78: