Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] SHF黑髮版 - 孫悟空登場!!! (新增龍珠少少收藏display)

都取左貨頑x剛剛才send sms:44:
都取左貨頑x剛剛才send sms
yugi 發表於 24-4-2014 11:01 AM

算啦.............你唔再有下次.............:58:
今日玩RX同車仔,悟空收埋左床下低了

quote]ok......thx........朋友仲未入到........
ray文 發表於 24-4-2014 10:02 AM [/quote]
今日玩RX同車仔,悟空收埋左床下低了

quote]ok......thx........朋友仲未入到........
ray文 發表於 ...
taken 發表於 24-4-2014 11:14 AM

好多野玩呢taken兄...............我等緊天猛星..............:43:
回復 91# yugi
me2,等埋RX出先:he:

回復 93# taken
RX到左啦!?!?連車一齊??  :time:
回復  yugi
me2,等埋RX出先

回復  taken
RX到左啦!?!?連車一齊??
carton1216 發表於 24-4-2014 12:16 PM

到左啦:67:...............
到左啦...............
yugi 發表於 24-4-2014 12:30 PM

知唔知天猛同泰坦到未呢...............:he:
知唔知天猛同泰坦到未呢...............
ray文 發表於 24-4-2014 12:32 PM

都有................
都有................
yugi 發表於 24-4-2014 12:40 PM

正...................:43:
拎左啦,你隻天猛星都有仲有泰坦3

好多野玩呢taken兄...............我等緊天猛星..............
ray文 發表於 24-4-2014 11:16 AM
拎左啦,你隻天猛星都有仲有泰坦3
taken 發表於 24-4-2014 02:29 PM

昨日已贖了天猛同泰坦回家.....................:43:

回復 48# ray文

本來都炒到 NT 24XX以上
總算買到:$
上星期入手
以NT 2000購入(約HKD 533)
在台灣網路拍賣NT 2000 以下都是秒殺狀態.......
算我運氣好....:43:
回復  ray文

本來都炒到 NT 24XX以上
總算買到
上星期入手
以NT 2000購入(約HKD 533)
在台灣網路 ...
比克 發表於 21-5-2014 01:58 PM

今次真係唔知發生咩事................其實應該都有唔少貨..........但香港同台灣都炒高晒(多數又係班炒家)........美國朋友仔話佢果邊多貨到水浸.........:38:
始終悟空有一定市埸,同多左人後追返.

17號之後會係邊隻好期待,但起碼年尾或明年先有.....
始終悟空有一定市埸,同多左人後追返.

17號之後會係邊隻好期待,但起碼年尾或明年先有.....
taken 發表於 21-5-2014 02:59 PM

睇下7-8月有無美國展了