Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] SHF黑髮版 - 孫悟空登場!!! (新增龍珠少少收藏display)

文爺勁呀,咩都有!!!
tsubasacamille 發表於 18-4-2014 07:19 PM

最重要錢冇呢...............同埋你個大L櫃...............:79:
E隻出得唔錯呀!
98729172 發表於 18-4-2014 07:24 PM

都算幾好喇, 好實際.........parts, 手型, 面相都唔錯~:78:
呢隻正喎
龍珠SHF每隻都有D隱藏PARTS好有心思
kyo353 發表於 18-4-2014 08:05 PM

係呀, 好野黎...............每隻有唔同parts可以任玩...............:43:
點解你嗰隻SHF咁正, 我嗰隻SHF愛國者花哂嘅!!?
可變戰士 發表於 18-4-2014 09:32 PM

因為你唔同我地分享囉............你請我去你度玩下先啦~ 我未玩過呀.............{:1_203:}
入黎支持下
今日都囉左
興幸今次無中伏
柯南 發表於 18-4-2014 09:56 PM

恭喜晒呢..............大家都有正野玩..................{:1_208:}
今日我都忍唔住入左日版,平過網,先入手,不過唔開住,等價回落入多隻先玩
宇宙之王者 發表於 18-4-2014 10:04 PM

正呢, 真係好難忍手架..........我FD冇訂到宜家都搵緊邊度有平貨入呀.............{:1_197:}
今日我都忍唔住入左日版,平過網,先入手,不過唔開住,等價回落入多隻先玩
宇宙之王者 發表於 18-4-2014 10:04 PM

其實日版係咩貓貼?

我係一樓訂左...今日先得閒攞...係紅貓銀貼

btw今次呢隻黑髮悟空...水準拍得住 金髮比達...

希望呢條line之後出既都可以keep住呢個質素...

真係好想佢出 悟天格斯 同 希洛尼 呀:help:

今次因為唔系超西,所以件衫唔系金黃色返而好左。E家準備出布歐篇,希望今年SDCC版會系超西三啦,上個只真系入唔落手
估唔到今次送龜波氣功effect, 睇黎今次都系要入
其實日版係咩貓貼?

我係一樓訂左...今日先得閒攞...係紅貓銀貼

btw今次呢隻黑髮悟空... ...
wpy0411 發表於 18-4-2014 10:53 PM

日版係金色貓貼..............我都希望佢可以繼續出多d角色呀............:)
今次因為唔系超西,所以件衫唔系金黃色返而好左。E家準備出布歐篇,希望今年SDCC版會系超西三啦,上個只真系 ...
wingsiu 發表於 18-4-2014 10:55 PM

入啦wing, 呢隻都唔錯呀...........表情又ok~ 我覺得今年sdcc可能會出比達........:he:
回復 25# ray文

係!今日都行左陣先見平少少,其實都係貴,下次魂SHOP都係訂好點.
我覺得SDCC唔會出比達,因已出得好好,如出好大機會超西3 (我估)
入啦wing, 呢隻都唔錯呀...........表情又ok~ 我覺得今年sdcc可能會出比達........
ray文 發表於 18-4-2014 11:03 PM

我連無限都未入,當初入坑時同自己講只入四大超西,點知又見到只平價魔童,跟住只斯魯又出的幾好......睇黎系停唔到條line :38:
只比達出得唔錯,唔需要SDCC版啦,反而我希望會出到魔人比達,最中意比達果個造型,同埋悟空差超西二啊,換個頭就可以賺B社唔會唔出掛
講開SDCC,因為太忙錯過左買飛時間,今次都系去唔到:67:
回復 26# 宇宙之王者

都同意...比達 其實都冇咩好挑剔

反而作為龍珠迷既我...見到隻超3...完全無意慾入...

如果 sdcc 出超3...我一定會買(吸收sdcc悟空教訓)
因為你唔同我地分享囉............你請我去你度玩下先啦~ 我未玩過呀.............
ray文 發表於 18/4/2014 10:46 PM

我有嗰啲你都有, 你有嗰啲我都冇, 使嘜去我度反. :78:  

去你屋企玩就差唔多, 順便教下小ray點將ex神話變戰損! :p
正 !!!!!!!!!!!!!!!!!
稍嫌嬲樣眉心條線太深色...