Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] SHF黑髮版 - 孫悟空登場!!! (新增龍珠少少收藏display)

回復  宇宙之王者

都同意...比達 其實都冇咩好挑剔

反而作為龍珠迷既我...見到隻超3...完全無 ...
wpy0411 發表於 18-4-2014 11:19 PM

超三頭髮面相都無問題
係件衫隻色太屎色..................

thanks 正! 等拎貨!
sddc版好似都係用吾係魂限的?
呢隻黑髮悟空,等左好多年......終於到手了!!
Ray 文師兄終於update左個display比大家分享了!:$
咁都叫少少{:1_236:}
好正!:71:
後悔冇訂:79:
台灣都炒高....:time:
外國討論區傳今年sdcc出比達
回復  ray文

係!今日都行左陣先見平少少,其實都係貴,下次魂SHOP都係訂好點.
我覺得SDCC唔會出比達,因已 ...
宇宙之王者 發表於 18-4-2014 11:14 PM

恭喜入手呢, 冇錯, 如果自己喜歡我一定訂, 費事到時自己麻煩呀~:43:
我當然都想超3出SDCC啦~:71:
回復  宇宙之王者

都同意...比達 其實都冇咩好挑剔

反而作為龍珠迷既我...見到隻超3...完全無 ...
wpy0411 發表於 18-4-2014 11:19 PM

相信SDCC出超3一定大把人會入手呢~:71:
我連無限都未入,當初入坑時同自己講只入四大超西,點知又見到只平價魔童,跟住只斯魯又出的幾好. ...
wingsiu 發表於 18-4-2014 11:19 PM

入下入下就會入埋架喇.............都估唔到呢個SHF系列都可以出落去..........希望繼續可以出多d其他角色啦............:handshake:
你去唔到sdcc會場..........可惜呢~{:1_197:}
我有嗰啲你都有, 你有嗰啲我都冇, 使嘜去我度反.   

去你屋企玩就差 ...
可變戰士 發表於 19-4-2014 12:08 AM

成日都咁講, 冇d誠意..............{:1_202:}
正 !!!!!!!!!!!!!!!!!
稍嫌嬲樣眉心條線太深色...
玩具 發表於 19-4-2014 02:46 AM

係呀, 都算唔錯喇............始終呢隻黑髮悟空好多大大都期待已久呢~:)
超三頭髮面相都無問題
係件衫隻色太屎色..................
玩具 發表於 19-4-2014 02:48 AM

所以如果SDCC出超3一定好多人會入呀............:43:
thanks 正! 等拎貨!
sddc版好似都係用吾係魂限的?
takeshi 發表於 19-4-2014 11:56 AM

THX, 仲未拎貨...............希望你快d有得玩啦.........{:1_197:}
SDCC魂限...........{:1_215:}
呢隻黑髮悟空,等左好多年......終於到手了!!
Kel 發表於 19-4-2014 12:26 PM

係呀, 大家都等了很久呢...............希望快d出多d其他角色啦..............:D