Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] SHF黑髮版 - 孫悟空登場!!! (新增龍珠少少收藏display)

重味有得挽...
點解我重味到架
asuka375 發表於 23-4-2014 10:55 AM

頑x又話星期二到,結果昨天又係無影:blame:
重味有得挽...
點解我重味到架
asuka375 發表於 23-4-2014 10:55 AM

今次相信唔少ching都中招,唔知點解派得咁慢………{:1_197:}
頑x又話星期二到,結果昨天又係無影
yugi 發表於 23-4-2014 10:56 AM

今次真係唔知搞咩…………{:1_231:}
回復 76# yugi
係喎 就係今日訓醒.望下日歷..哇都星期三..之後就發現「哎啊!?又話星期一二有貨既!?未CALL我喎O_o」
回復  yugi
係喎 就係今日訓醒.望下日歷..哇都星期三..之後就發現「哎啊!?又話星期一二有貨既!?未CAL ...
asuka375 發表於 23-4-2014 11:29 AM

佢剛剛話到左,但完全無sms囉{:1_202:}
佢剛剛話到左,但完全無sms囉
yugi 發表於 23-4-2014 02:47 PM

終於都到喇........................{:1_203:}
頑x又話星期二到,結果昨天又係無影
yugi 發表於 23-4-2014 10:56 AM

佢真係琴日到喎,我都拎左,不過佢真係一個電話,sms都無
我都係係fb見佢到左艾倫,上去拎,見到悟空都有先一次過拎埋 (時間7pm左右)
可能佢地真係裝修緊比較亂...
我都係係fb見佢到左艾倫,上去拎,見到悟空都有 ...
kevchan1103 發表於 23-4-2014 03:49 PM

mud悟空真係少貨返成咁..............:44:
我都係係fb見佢到左艾倫,上去拎,見到悟空都有 ...
kevchan1103 發表於 23-4-2014 03:49 PM

似行政混亂多,有時佢地fb答人可以/到左但上到去又不可以/未到貨,昨晚明明見2樓個靚女無野做到係度睇片:44:
回復 82# kevchan1103

既然有師兄話到左都安心D...搵日得閒去拎先~
你都話普通……………
ray文 發表於 23/4/2014 10:45 AM

比起你, 我算得啲咩! :67:
關節適中,呢隻收貨:67:
關節適中,呢隻收貨
yugi 發表於 24-4-2014 09:54 AM

都ok呢, 算唔錯.............知唔知有冇現貨.................{:1_215:}
都ok呢, 算唔錯.............知唔知有冇現貨.................
ray文 發表於 24-4-2014 09:56 AM

除左現時點貴價野外唔多覺
除左現時點貴價野外唔多覺
yugi 發表於 24-4-2014 10:00 AM

ok......thx........朋友仲未入到........{:1_238:}