Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] SHF黑髮版 - 孫悟空登場!!! (新增龍珠少少收藏display)

Ray 文師兄終於update左個display比大家分享了!
mcdonaldsmark 發表於 19-4-2014 01:07 PM

其實一路都有update架, 不過少post上黎啫.............龍珠係其中一part收藏~{:1_220:}
咁都叫少少
iamfinethankuuu 發表於 19-4-2014 05:21 PM

同你比咪少囉.................:DD
好正!
後悔冇訂
台灣都炒高....
比克 發表於 19-4-2014 07:37 PM

原來你冇訂呀...................:Q
不知為何呢隻悟空四圍都咁缺貨...............可能大貨未到............{:1_197:}
外國討論區傳今年sdcc出比達
Horsefield 發表於 19-4-2014 11:30 PM

所以我都有諗會出SDCC比達呢~:) 好快會有結果..................
成日都咁講, 冇d誠意..............
ray文 發表於 20/4/2014 02:01 AM

睇你啲post咪得囉! {:1_203:}
睇你啲post咪得囉!
可變戰士 發表於 20-4-2014 02:28 AM

你成日收收埋埋.................快d得閒影多d你d收藏比我睇呀...............:36:
入下入下就會入埋架喇.............都估唔到呢個SHF系列都可以出落去..........希望繼續可以出多 ...
ray文 發表於 20-4-2014 01:59 AM

美洲個市場咁大,美金容易賺好多,一定會出落去啦,E家布偶篇又出,我地怕唔夠錢買好過啦:o
SDCC超西三有可能架,你睇下布偶篇OP,悟空變超西三套衫都冇變屎黃色,有機啊今次{:1_208:}
你成日收收埋埋.................快d得閒影多d你d收藏比我睇呀...............
ray文 發表於 20/4/2014 02:31 AM

總有機會俾啲扭蛋你睇嘅! {:1_203:}
美洲個市場咁大,美金容易賺好多,一定會出落去啦,E家布偶篇又出,我地怕唔夠錢買好過啦
SDC ...
wingsiu 發表於 20-4-2014 03:27 AM

動畫以及官圖顏色冇問題,只係實物做唔到。
美洲個市場咁大,美金容易賺好多,一定會出落去啦,E家布偶篇又出,我地怕唔夠錢買好過啦
SDC ...
wingsiu 發表於 20-4-2014 03:27 AM

係就好喇…………{:1_226:}
總有機會俾啲扭蛋你睇嘅!
可變戰士 發表於 20-4-2014 12:16 PM

我想睇shf多啲…………{:1_214:}
SHF已經無入,等緊布洛尼:DD
美州市場大但要半年先出1隻,等死人。
我想睇shf多啲…………
ray文 發表於 21/4/2014 12:29 AM

又得啫! {:1_214:} {:1_214:} {:1_214:}

下次出42 SHF再影俾你睇! {:1_220:}
回復 1# ray文

好葡萄呀:63: