Toysdaily 玩具日報

查看: 43672|回復: 130

[玩具攝影] SHF黑髮版 - 孫悟空登場!!! (新增龍珠少少收藏display)

2014年4月SHF黑髮版 - 孫悟空終於推出喇............:$ SHF系列真係出得好慢呢............呢隻悟空仲要延遲了一個月發貨, 搞到一眾龍珠迷都好渴呀..........:79: 而且市面貨量仲暫時唔係咁多, 好在訂了唔洗四圍撲呀................:78: 今次隻黑髮悟空QC各樣都算OK, 衫既顏色正常返好多, 面相又幾多下, 最特別係多了好多搞鬼笑面, 比以往嚴肅表情又有另一番味道.............:71: PARTS方面唔多, 但就有龜波出招氣勁, 唔錯呀.............希望6月同9月既18, 17號都會有驚喜啦~:handshake:

BOXART一貫設計風格~

今次配件唔算多, 但幾實用~

今次有搞鬼樣好正~

使出招牌大絕 - 龜波氣功!!!

呢個輕輕鬆鬆樣亦都好正!!

特別加送SDCC悟空!!!

今日有新角色入手順便執執d位先............

都見街咁多日,終於有CHING出文啦:35:
我都有訂到呢隻,個人都覺唔錯面幾多幾多野玩
可惜個人無SDCC悟空,所以有D可惜,又難後追:42:
只可以上網睇其他CHING果D黎解解毒
頭上果條分模線......:69:
x你 正呀喂{:2_319:}
文爺勁呀,咩都有!!!
E隻出得唔錯呀!{:1_203:}
呢隻正喎:71:
龍珠SHF每隻都有D隱藏PARTS好有心思
點解你嗰隻SHF咁正, 我嗰隻SHF愛國者花哂嘅!!? :79:
入黎支持下:71:
今日都囉左
興幸今次無中伏:$
今日都囉左
今日都囉左
今日我都忍唔住入左日版,平過網,先入手,不過唔開住,等價回落入多隻先玩
都見街咁多日,終於有CHING出文啦
我都有訂到呢隻,個人都覺唔錯面幾多幾多野玩
可惜個人無SDCC悟空,所 ...
小諾 發表於 18-4-2014 06:01 PM

係呢, 我都等唔到其他ching出post喇, 忍唔住昨晚衝去拎貨玩..............:43:
其實呢隻悟空真的算不錯喇, 以後都可以提升水準就正呢.......{:1_208:}
頭上果條分模線......
nela 發表於 18-4-2014 06:33 PM

呢樣真係冇計喇....................其他都算唔錯~{:1_197:}
x你 正呀喂
ben167 發表於 18-4-2014 07:10 PM

真係好鬼正呢.............龍珠fans一定要入~:)