Toysdaily 玩具日報

查看: 30341|回復: 87

[玩具資訊] star wars black series 6寸 wave 3 見街

頭先係tst豆豆見到!
今朝係寶林豆城見到職員開箱
回復 2# Just-For-HIM

有冇入白兵?
All stormtroopers & Obi-Wan gone in Causeway Bay TRU & tst豆豆.Some one must hold them to earn money,Fxxk!!!:blame:
其實白兵都預咗啦⋯⋯⋯⋯
回復  Just-For-HIM

有冇入白兵?
歐叉猛 發表於 24-3-2014 09:22 PM

咩都無買到  想去睇美國隊長咁岩見到
有冇人有多啲資訊?
沙斗有obi-wan,luke,無白兵
今次 wave 3 一箱 4 隻, 包括 白兵 stormtrooper, obi-wan, Luke Bespin version 同 Han Solo.

反斗城分店一般應該返大約 兩, 三箱.... 尖沙咀旗艦就應該返多 d d....

我真係 10 萬個唔明, 傳統白兵 (Imperial Stormtrooper) o係星戰最受歡迎角色, 深入民心, 市場有好大需求, 孩之寶點解唔出多 d 貨???? 而 Han Solo 上次 wave 2 已經出過兼唔好賣, 今次又炒冷飯 (公仔完全一樣)?!!???  唔通呢 d 就係所謂既 "饑餓式" 銷售手法?

ps: 小弟有幸今早在又一城反斗撲到最後一隻白兵 ^_^

唔係掛……
咁姐係無我份啦
基本上細間斗城入手白兵D機會較大, 老尖斗城D熱門貨通常會冇。
基本上細間斗城入手白兵D機會較大, 老尖斗城D熱門貨通常會冇。
歐叉猛 發表於 25-3-2014 03:04 PM

出 SW Black series wave 1 時, 其實 "Log On" 都有得賣, 我隻 Wave 1 Luke Skywalker (Pilot version) 當時就o係 Log On 度買, 售價同反斗城一樣.

但之後 wave 2 已經唔見 Log On 有, 只有 SW black series 既 3.75 吋 系列. 而今次 wave 3 亦唔見. 不過我去睇係 APM Log on. 其他分店就唔知情況. (各位巴打可以 update 一下.... thanks~~)

又要朴黎朴去
白兵會唔會重出, 好似 han solo 咁, 都唔係冇機會. 或者加d色做不同部隊.

又要朴黎朴去

quincy 發表於 25-3-2014 04:42 PM

巴打你想要邊隻? 如果其餘 3 隻都仲會有貨, 但白兵就真係要講運氣了.....