Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] star wars black series 6寸 wave 3 見街

你O既意思係你@%) 買左? 果間係鋪頭黎?
goldwater 發表於 28-3-2014 09:46 AM

我估佢講緊 "Y拍"
回復 56# d713245

犀利, 神級 repaint!!! {:1_197:}

有無人可以幫我 repaint 隻 Skywalker 呀 ??? :63:
隻han真係油完好正
可惜無咁既功力同膽
quincy 發表於 27-3-2014 06:45 PM

Han Solo 條頸長左 d, 短番小小就 perfect !!
回復 56# d713245

6 吋可動人偶, 選 "slave costume" 黎出 LEIA 本身係一個重大錯誤. 原因係角色本身造型手腳關節太礙眼. 完成品效果令人啼笑皆非.

我覺得採用 Hoth 雪地裝束既 Leia 更好.
我估佢講緊 "Y拍"
轟太郎 發表於 28-3-2014 09:56 AM

我O既意思就係問佢係咪O係Y拍買左? 而賣果個係獨立買家定直頭係鋪頭黎
昨日"有幸"以二魚多炒價入左隻stormtrooper (y拍),品質同沙兵一樣係幾好。希望遲d市面多番d貨,多d人有得玩
回復 65# goldwater

Ok.
昨日"有幸"以二魚多炒價入左隻stormtrooper (y拍),品質同沙兵一樣係幾好。希望遲d市面多番d貨,多d人有得玩 ...
kevchan1103 發表於 28-3-2014 10:44 AM

想問"白兵"同"沙兵"個頭係咪同一個模?
好彩我冇儲開呢條line!
想問"白兵"同"沙兵"個頭係咪同一個模?
轟太郎 發表於 28-3-2014 01:00 PM

*應該*唔係,目測白兵應該係照Hero版頭盔,額頭黑邊貼著眼,沙兵額頭條黑邊同眼有少少距離...
回復 64# 轟太郎

其實只係香港人玩嘅玩具太好 太多了 見識多自然有比較 但如果同一般歐美玩具比較 black series 已經對鬼佬黎講係極品了 而且star wars 出咩角色 係歐美都會受歡迎
回復 71# d713245

有部份港仔鐘意用300蚊隻shf同美國約US$15-20美金嘅hasbro比較...
回復  d713245

有部份港仔鐘意用300蚊隻shf同美國約US$15-20美金嘅hasbro比較...
Assassin 發表於 28-3-2014 02:51 PM

正解. 我覺得HT O既IRONMAN 正過SHF 果隻好多囉~:DD
回復 73# goldwater

sideshow 1/1最正,其他垃圾都不如 :51:
想買白兵但遲了......唔係我就唔係我既....:cool: