Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] star wars black series 6寸 wave 3 見街

正價散兵?Can't believe it!!!
韋小寶 發表於 26-3-2014 11:31 PM

如果 Y拍見到有白兵而炒價唔太貴都應該入手...(純個人意見)

^_^
OBI WAN 叫做OK 啦.....

按: 話說那個叫HAN SOLO 的就是STAR WARS 裡的白兵嗎? 量產也很方便嘛
goldwater 發表於 26-3-2014 05:58 PM

Han Solo 係星戰 EP 4-6 男主角之一,由 Harrison Ford 飾演。
不過唔好講笑
我尋日見到隻obi wan
真係好醜樣
quincy 發表於 26-3-2014 05:55 PM

Obi-Wan 面相及造型已經非常之好,好過曬 luke, Han Solo 同 Leia.
Obi-Wan 面相及造型已經非常之好,好過曬 luke, Han Solo 同 Leia.
轟太郎 發表於 26-3-2014 11:47 PM

咁實物我覺得han既上色好過obi wan
想知呢次 Series 3 係咪出得三隻?(白兵、Obi-Wan & Skywalker)
隻夏里遜福係 Series 2 嗰隻?
因為我見Han Solo個盒外面編號係 #08.......
回復 50# vfaiyuenv
係同一隻
所以話孩記都唔知點配箱,既然今wave得3隻,點解要搭一隻上一wave都賣淨既貨,而唔搭多隻白兵或boba...
回復 51# kevchan1103

媽劇停班人嘅傑作 ...... :70:
其實睇番wave1&2最hit個兩隻沙兵同Boba,而家都已經唔難買到而個價都唔係炒好多。所以如果肯等下實買到既。 ...
kevchan1103 發表於 26-3-2014 03:38 PM

但係巴打, 你留意一下今次 wave 3 呢隻 白兵既造功算是 6吋 Black Series 一個異數!.

其頭盔同全身造型 出奇地設計得非常好看, 可謂是 "黃金比例".  其白色膠料果種半光澤感, 跟電影內真白兵非常吻合. 加上手腳關節活動能力不俗, 短手槍剛剛好可以放入腰間皮槍袋內, 設計好細緻.

以審美角度睇, 在坊間所有不同比例既白兵 figure 產品中, 我搵唔到一隻比孩記呢隻優勝.....
但係巴打, 你留意一下今次 wave 3 呢隻 白兵既造功算是 6吋 Black Series 一個異數!.

其頭盔同全身造 ...
轟太郎 發表於 27-3-2014 12:13 PM

YES
雖然我無入其他6寸,但我看到如Han Solo等的比例、服飾造型等都是很好的,
出事的就係個樣:53:!!!!!!
可能我玩開3.75,包容能力較高~~
(3.75個樣有6-7成似都收貨........6寸有8成似都算係咁:68:)

都係個句,全個系列係見唔到樣的白兵、Boba最正,
花面貓赤武神除了頭頂的角唔夠尖外,其他也不錯啊!!

其頭盔同全身造 ...
轟太郎 發表於 27-3-2014 12:13 PM

等我入到真係要認真鑑賞下...
回復 54# 大ken

其實只係上色問題 頭雕係OK的
睇下人地D重塗就知了

回復 56# d713245

公主真係:47:……即刻連飾物都變金了:35:
隻han真係油完好正
可惜無咁既功力同膽
如果 Y拍見到有白兵而炒價唔太貴都應該入手...(純個人意見)

^_^
轟太郎 發表於 26-3-2014 11:42 PM

Yeah,I saw one,$250 buy it now!
Yeah,I saw one,$250 buy it now!
韋小寶 發表於 28-3-2014 01:57 AM

你O既意思係你@%) 買左? 果間係鋪頭黎?