Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] star wars black series 6寸 wave 3 見街

*應該*唔係,目測白兵應該係照Hero版頭盔,額頭黑邊貼著眼,沙兵額頭條黑邊同眼有少少距離...
kevchan1103 發表於 28-3-2014 02:00 PM

聽完巴打 comment, 去 search 下, 先發現原來白兵 helmet 都有唔同版本....

又學到野了 ^_^

想買白兵但遲了......唔係我就唔係我既....
神打魔帝 發表於 28-3-2014 04:15 PM

唔好追呀... 唔好助長炒風~

留名等睇炒家斷手斷腳又死唔去.....
回復 72# Assassin

如果以SHF同hasbro 嘅官方定價比 其實hasbro 係抵玩好多
你O既意思係你@%) 買左? 果間係鋪頭黎?
goldwater 發表於 28-3-2014 09:46 AM

I didn't buy it{:1_215:}
唔好追呀... 唔好助長炒風~

留名等睇炒家斷手斷腳又死唔去.....
goldwater 發表於 28-3-2014 05:11 PM

經過Black Widow 事件後唔會貴追美玩
買唔到就算,美玩既世界比我相像中更加難玩...
經過Black Widow 事件後唔會貴追美玩
買唔到就算,美玩既世界比我相像中更加難玩...
神打魔帝 發表於 29-3-2014 09:42 AM

唔好強求

見到就買,炒就唔買

貴唔買 白兵玩3.75都夠皮
跌價時入 平平地
唔好強求

見到就買,炒就唔買
hktfhktf 發表於 30-3-2014 12:30 AM

師兄隻CARNAGE 都係好野~!
白兵見到賣@&%:@:Q
今日終於得閒拎隻白兵出黎影下相 ^_^

Luke個頭可否換上去?:what:
If anyone can reserve toys by phone,you cannot find new toys in TRU anymore.I really fxxking hate this!!!:blame:
If anyone can reserve toys by phone,you cannot find new toys in TRU anymore.I really fxxking hate th ...
韋小寶 發表於 5-4-2014 04:14 PM

而家冇得RESERVE 啦.........