Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] star wars black series 6寸 wave 3 見街

白兵會唔會重出, 好似 han solo 咁, 都唔係冇機會. 或者加d色做不同部隊.
uiamiam 發表於 25-3-2014 05:07 PM

就算會應該都無咁快, 因為下次 Wave 4 會重出 沙兵 (黑色肩).
巴打你想要邊隻? 如果其餘 3 隻都仲會有貨, 但白兵就真係要講運氣了.....
轟太郎 發表於 25-3-2014 05:21 PM

當然想全set入
再加多幾隻白兵
反斗城分店一般應該返大約 兩, 三箱.... 尖沙咀旗艦就應該返多 d d....

我真係 10 萬個唔明, 傳統白兵 (Imperial Stormtrooper) o係星戰最受歡迎角色, 深入民心, 市場有好大需求, 孩之寶點解唔出多 d 貨???? 而 Han Solo 上次 wave 2 已經出過兼唔好賣, 今次又炒冷飯 (公仔完全一樣)?!!???  唔通呢 d 就係所謂既 "饑餓式" 銷售手法?
轟太郎 發表於 25-3-2014 01:51 PM

如果孩佬往後都用咁另類嘅售賣方式,破產係遲早嘅事:38:
估唔到今日都仲買到

出左幾日街都仲有貨

公價 :35:
香港現在鐘意STARWARS好似唔係太多人,我昨晚都買到白兵:65:
那裡有得賣 stormtrooper?
頂 我打去 causeway bay, central, po lam 都話賣哂...個職員都知我搵白兵...而家星戰有冇咁 hit ar? 快d 講邊間豆豆城仲有得賣?? 我唔想比外國運費
香港現在鐘意STARWARS好似唔係太多人,我昨晚都買到白兵
嘉豬 發表於 26-3-2014 10:31 AM

唔係呀師兄
邊度呀?
頂 我打去 causeway bay, central, po lam 都話賣哂...個職員都知我搵白兵...而家星戰有冇咁 hit ar? 快d 講 ...
diablohead 發表於 26-3-2014 12:37 PM

香港黎貨根本唔多, 而且 hasbro 唔會再補貨. 若然在 Toyrus 搵唔到, 只可以上 Y 拍睇下(現時唔見有).

最後途徑就只有 ebay, 但全部都係美國賣家, 淨係 bid 價都要 $3xx , 再加 1xx 運貨, 埋單 5 舊水真係走唔甩.
香港現在鐘意STARWARS好似唔係太多人,我昨晚都買到白兵
嘉豬 發表於 26-3-2014 10:31 AM

如果香港唔多人鐘意 Star Wars, 點解白兵, 沙兵 咁快比人搶購曬??
唔知這個幫唔幫到大家~~
大ken 發表於 25-3-2014 06:20 PM

巴打, 呢個 online 訂購 shipping 費用大約幾錢?
wave 4是這4隻?什麼時候出?
回復 23# diablohead

講比你聽得來都賣咗了 :55:
巴打, 呢個 online 訂購 shipping 費用大約幾錢?
轟太郎 發表於 26-3-2014 01:44 PM

AMI個運費會視乎運送方式不同而有差異(即使重量一樣),可以參考下連結
http://www.amiami.com/top/page/t/faq2.html
我只會選SAL Small Packet(Unregistered) ,最平

我一般都會合併其他野一次過送來,成本平均法下,這隻白兵大約2魚加1-2草吧......
:67:老實講,一定不會比現貨(斗斗價)平,但起碼有得玩,同不用食炒價~~~~

如果我有本事天天去巡視斗斗入到現貨,也不會選這條路:38: