Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] star wars black series 6寸 wave 3 見街

其實睇番wave1&2最hit個兩隻沙兵同Boba,而家都已經唔難買到而個價都唔係炒好多。所以如果肯等下實買到既。不過真心覺得此line已死,我係sw死忠,但唔係孩記死忠,講真佢d人樣真係好無要求先可以接受到,每wave得一隻半隻叫做買得落。m記mafex遲d都會出sw,Black series已差不多可無視,孩記你繼續不思進取吧...
其實睇番wave1&2最hit個兩隻沙兵同Boba,而家都已經唔難買到而個價都唔係炒好多。所以如果肯等下實買到既。 ...
kevchan1103 發表於 26-3-2014 03:38 PM

嘩mafex出?
咁我定好多lu
嘩mafex出?
咁我定好多lu
quincy 發表於 26-3-2014 04:43 PM

MAFEX 好Q貴......
其實睇番wave1&2最hit個兩隻沙兵同Boba,而家都已經唔難買到而個價都唔係炒好多。所以如果肯等下實買到既。 ...
kevchan1103 發表於 26-3-2014 03:38 PM

絕對認同
所以大家都只是追捧沙兵同Boba,無樣睇嘛:34:
我都係咁
絕對認同
所以大家都只是追捧沙兵同Boba,無樣睇嘛
我都係咁
大ken 發表於 26-3-2014 05:39 PM

不過唔好講笑
我尋日見到隻obi wan
真係好醜樣
不過唔好講笑
我尋日見到隻obi wan
真係好醜樣
quincy 發表於 26-3-2014 05:55 PM

OBI WAN 叫做OK 啦.....

按: 話說那個叫HAN SOLO 的就是STAR WARS 裡的白兵嗎? 量產也很方便嘛

mafex:D  甘孩記拜拜{:1_216:}
MAFEX重貴,如出得好又炒到好似BATMAN 同蜘蛛俠咁:unhappy:

BOBA幾下大概幾錢?
入手啦 終於
入手啦 終於
d713245 發表於 26-3-2014 11:02 PM

Ching, 成條太源街得兩只正價散兵,你咁樣真係…
回復 41# goldwater

我一隻SET入 一隻散入的
香港現在鐘意STARWARS好似唔係太多人,我昨晚都買到白兵
嘉豬 發表於 26-3-2014 10:31 AM

Can you tell me where?

估唔到今日都仲買到

出左幾日街都仲有貨

公價
hktfhktf 發表於 26-3-2014 12:01 AM

So what did you buy?Any 白兵?
正價散兵?Can't believe it!!!:no:
正價散兵?Can't believe it!!!
韋小寶 發表於 26-3-2014 11:31 PM

而家冇架喇。