Toysdaily 玩具日報

查看: 20469|回復: 15

[玩具攝影] 千值練「METAMOR-FORCE」超獸機神 Black Wing

一隻本來有 d 期待既 玩具,但一羅上手後覺得佢 關節 有點鬆軟 ... 不過仲好過 斷空我 太硬 怕扭爆 ... :42:
是旦影 2 張相就算了 ... 有心情先羅埋 斷空我 一齊玩,希望到時未甩 la 對手 ... :Q
支持支持。

我嗰件反而比較緊。
gazza1211 發表於 21-2-2016 06:04 PM
支持支持。

我嗰件反而比較緊。

咁飄忽 ?
我玩時感覺好似用 合金魂 既價錢 買左隻 SR 合金 ... 好鬼唔爽 law ...
只好當佢係一件 斷空我 魂限 shop 配件 ... :63:
我的也是比較緊......
我的也是緊,遺憾佢無咩武器
睇黎我可能中左 傳說中既 ... SAD 貨 ... {:1_229:}

無法,買得超獸焗入埋佢.........我都係分開display.
唉,如果 SOC 出到,你話幾好 呢 ~~~~~

Vince 發表於 21-2-2016 06:11 PM
咁飄忽 ?
我玩時感覺好似用 合金魂 既價錢 買左隻 SR 合金 ... 好鬼唔爽 law ...
只好當佢係一件 斷空 ...

你應該係指小腿個轉動關節、腳踝ball joint果d比較鬆吧?
紫月葵 發表於 21-2-2016 10:36 PM
你應該係指小腿個轉動關節、腳踝ball joint果d比較鬆吧?

係呀,係呀:36:
同埋 男人 最重要既 腰 都幾鬆 ....
搞到我唔想玩隻 black wing,怕佢扭多幾下就變左 軟腳蟹 + 冇腰骨。:42:
Vince 發表於 22-2-2016 09:30 AM
係呀,係呀
同埋 男人 最重要既 腰 都幾鬆 ....
搞到我唔想玩隻 black wing,怕佢扭多幾下就變左  ...

呢幾part我諗唔係sad,因為我果隻都係呢d位鬆,而其他位置就ok(上面d師兄應該係指其他呢幾parts),但有d就緊到例如變鷹時膝蓋向前翻果個關節緊到好驚有日會屈斷=_=
是旦影 2 張...........

6 photos there............... :^
紫月葵 發表於 22-2-2016 10:45 AM
呢幾part我諗唔係sad,因為我果隻都係呢d位鬆,而其他位置就ok(上面d師兄應該係指其他呢幾parts),但有d ...

原來係咁,咁我 安心 將佢入 倉 la ... :cool:
Douglas.M.Saint 發表於 22-2-2016 02:33 PM
是旦影 2 張...........

6 photos there...............

咁洗唔洗罰錢丫 ... :74:
Vince 發表於 22-2-2016 05:26 PM
咁洗唔洗罰錢丫 ...

Yes. Please................. :^