Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] LEGO 71006 - The Simpsons House登場!!! P.11 LEGO minifigures - The Simpsons入手~

我都買左喇,不過未砌完
我都買左喇,不過未砌完
holland720 發表於 19-4-2014 07:26 PM

正呢, 估唔到你都入了................{:1_220:}
最近仲有入咩正野呀............:)
行貨 sold out .... ??? :69:

RE: LEGO 71006 - The Simpsons House登場!!!

行貨 sold out .... ???
RRAAYY 發表於 20-4-2014 02:08 PM

一定啦平幾魚,實多人搶…………炒家都唔少:44:
人仔今日都出左行貨... 但又好快比人一盒盒咁賣晒
tony 發表於 24-4-2014 06:17 PM

咪d pk炒家,果d xxxxbuddy,$68x一set賣,好過返工!最勁d人知幾點有貨先得!我問toyrus就話唔知喎!
咪d pk炒家,果d xxxxbuddy,$68x一set賣,好過返工!最勁d人知幾點有貨先得!我問toyrus就話唔知 ...
BigOil 發表於 24-4-2014 06:51 PM

我見FB有人賣,問價佢開我!^)) 一 set添,仲話最後一set
當人係水魚
tony 發表於 24-4-2014 06:17 PM

咁癲..................:Q
我見FB有人賣,問價佢開我!^)) 一 set添,仲話最後一set
當人係水魚
tony 發表於 24-4-2014 07:03 PM

唔係咁鬼痴線嘛..............又被炒.............:79:
就算係玩家都買成盒keep一set,賣走其餘去賺一set有多價錢,好乞衣!
就算係玩家都買成盒keep一set,賣走其餘去賺一set有多價錢,好乞衣!
BigOil 發表於 25-4-2014 11:50 AM

搵幾個人夾份買算..............{:1_237:}
搵幾個人夾份買算..............
ray文 發表於 25-4-2014 12:20 PM

d炒粉通殺反狗成,邊輪到你買!
d炒粉通殺反狗成,邊輪到你買!
BigOil 發表於 25-4-2014 12:39 PM

識人咪得囉...............:36:
識人咪得囉...............
ray文 發表於 25-4-2014 12:43 PM

所以其實反成話少貨,查實留比朋友炒家都可唔少!冇人搶果d咪話番好多囉,留得多比人咪話少貨番!
識人咪得囉...............
ray文 發表於 25-4-2014 12:43 PM

莫非師兄識人!:44:
如果係的話,我有興趣夾喎{:1_197:}