Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] LEGO 71006 - The Simpsons House登場!!! P.11 LEGO minifigures - The Simpsons入手~

哇..很貴..
arllenk 發表於 2-4-2014 04:37 PM

咁你可以考慮等hk遲d既行貨..................應該會平d...............:36:
好多舖頭已返了貨...............或者y拍亦有很多................可以睇睇~
ray文 發表於 2-4-2014 10:23 AM

你有冇幫手訂左FULL SET???
你有冇幫手訂左FULL SET???
小堅 發表於 3-4-2014 02:30 PM

冇呀, 都問緊fd有冇咩好路數..................{:1_197:}
你係咪同12一人一box呀................{:1_203:}
冇呀, 都問緊fd有冇咩好路數..................
你係咪同12一人一box呀................{:1_ ...
ray文 發表於 3-4-2014 03:19 PM

係買一盒原盒我地三個分...
{:1_213:}{:1_232:}
幾時變左每人一盒原盒...
{:1_219:}
係買一盒原盒我地三個分...

幾時變左每人一盒原盒...
小堅 發表於 3-4-2014 03:55 PM

我都想呀...................但好很貴................{:1_206:}
我都想呀...................但好很貴................
ray文 發表於 3-4-2014 04:00 PM

一盒原盒唔係六十幾蚊美金???
小堅 發表於 3-4-2014 04:26 PM

真係唔知呀, 有fd講話一套都可能要呢個價....................:80:
美國定價——US$3.99

一套係us$63.84
1 盒係60隻,所以係US$239.40

And it depends which area you buy from.  Sales tax is vary

小堅 發表於 3-4-2014 01:26 AM
美國定價——US$3.99

一套係us$63.84
1 盒係60隻,所以係US$239.40

And it depends which area you  ...
Vaio 發表於 3-4-2014 10:28 PM

THX CHING INFO...
:64:
真係唔知呀, 有fd講話一套都可能要呢個價....................
ray文 發表於 3-4-2014 04:35 PM

計返應該差唔多...
之前一套平均3-4百蚊左右...
你當一套4百...
不過你訂之前要問清楚十易先...
睇下佢係唔係真係要...
the Simpsons CMF cost US$1 more compare to other CMF series 1 to 11 and the Lego Movie one!
計返應該差唔多...
之前一套平均3-4百蚊左右...
你當一套4百...
不過你訂之前要問清楚十易先...
睇 ...
小堅 發表於 3-4-2014 11:15 PM

睇下fd有冇辦法入先...............{:1_197:}
呢盒你都入埋,果然系玩具皇!{:1_226:}
呢盒你都入埋,果然系玩具皇!
tolete 發表於 7-4-2014 04:13 PM

只是咁岩啫...................呢度好多大大都好強勁~{:1_220:}
只是咁岩啫...................呢度好多大大都好強勁~
ray文 發表於 7-4-2014 04:29 PM

你系其中一位啦:!{:1_223:}