Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] LEGO 71006 - The Simpsons House登場!!! P.11 LEGO minifigures - The Simpsons入手~

莫非師兄識人!
如果係的話,我有興趣夾喎
qiy 發表於 25-4-2014 02:04 PM

我都搵緊人....................:(
我都搵緊人....................
ray文 發表於 25-4-2014 02:21 PM

ching唔洗揾人夾,攞一盒再放上網,好好揾!而家炒到成K一set!
人仔有行貨我估個價好快跌返,我都等佢跌返的成套入
ching唔洗揾人夾,攞一盒再放上網,好好揾!而家炒到成K一set!
BigOil 發表於 25-4-2014 11:24 PM

真係咁鬼癲................又比d炒家................:67:
kenneth35 發表於 26-4-2014 08:14 AM

冇錯, 等行平價先入...................:36:
kenneth35 發表於 26-4-2014 08:14 AM

香港人一向心急玩,早入到又可以早人一步post上forum同facebook比人睇比人like,尋日見條西裝友,急急腳响玩具場走嚟走去派晒咭片,以為sale嘢,點知原來揾simpson minifig,派片等人一有貨就call!勁on居!派晒片咁勁倒不如比成千買啦!
香港人一向心急玩,早入到又可以早人一步post上forum同facebook比人睇比人like,尋日見條西裝友, ...
BigOil 發表於 26-4-2014 12:13 PM

咁鬼激..................:@
我覺得識人真係幾重要
又可以快啲玩,又唔洗食炒價。。。
宜家炒到1K 1set咁恐怖?{:1_196:}
我覺得識人真係幾重要
宜家炒到1K 1set咁恐怖?
Leslieinaus 發表於 27-4-2014 02:12 AM

等d心急人慢慢追貴貨,series實度度有!好似五月有!
小弟入手了, flander最正,另外Bart simpsons滑板唔使貼貼紙
我覺得識人真係幾重要
宜家炒到1K 1set咁恐怖?
Leslieinaus 發表於 27-4-2014 02:12 AM

一定呢, 幾時都係人多好辦事..........:43:
小弟入手了, flander最正,另外Bart simpsons滑板唔使貼貼紙
willywonka 發表於 27-4-2014 04:04 AM

正呀ching, 恭喜晒...................:)
回復 114# BigOil

師兄有無series12 嘅圖?
我都睇下佢地出啲咩款?
回復  BigOil

師兄有無series12 嘅圖?
我都睇下佢地出啲咩款?
Leslieinaus 發表於 27-4-2014 03:13 PM

Google Search大把圖
willywonka 發表於 27-4-2014 04:04 AM

恭喜師兄買到心頭好!{:1_220:}小弟都係等行貨平啲先買算了:79: