Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] LEGO 71006 - The Simpsons House登場!!! P.11 LEGO minifigures - The Simpsons入手~

算好喇...............好多見成7舊..................
ray文 發表於 29-4-2014 09:36 AM

即比$152人賺!尋日响油麻地站睇個西裝友攞住袋simpson人仔比個女人撰,勁樣衰!四萬咁口!
module係standard闊度,除唔三間角位modue(hotel, shop & cinema)
BigOil 發表於 29-4-2014 12:37 PM

咁simpson一定闊d呢...........
即比$152人賺!尋日响油麻地站睇個西裝友攞住袋simpson人仔比個女人撰,勁樣衰!四萬 ...
BigOil 發表於 29-4-2014 12:40 PM

ching咁你入左未...........:43:
ching咁你入左未...........
ray文 發表於 29-4-2014 03:01 PM

1蚊唔會比炒家賺!
回復 139# BigOil

如果早幾日係呢個價都會入嘅!不過,而家過咗度氣。都係等Logon有得抽先買囉!{:1_224:}
回復  BigOil

如果早幾日係呢個價都會入嘅!不過,而家過咗度氣。都係等Logon有得抽 ...
qiy 發表於 30-4-2014 11:34 AM

我已幫襯相熟鋪比佢哋賺都唔益d死炒粉!你想等logon,可能好秒忘,logon巴閉到比vip訂晒都唔散賣,旺角logon今日返貨一盒盒留晒比人,講到明唔會散賣,旺角logon擺明幫手炒起今批人仔!
回復 141# BigOil

仲以為logon呢啲集團式唔會做呢啲添!原來一樣:what:
請問師兄相熟嗰間,仲有冇呢?
可以PM小弟嗎?:handshake:
Log on 都有VIP? 自己人,??

怪不得多咗咁多貨,今天已入手!
今日砌晒間屋, 屋既人仔係同獨立賣既唔同....
眼神全部唔同; 屋Bart 衫無丫差; Ned,Homer同Marge衫唔同,
未來應該仲會出好多款因見Marge頭訂有個洞,可以加帽
今日砌晒間屋, 屋既人仔係同獨立賣既唔同....
眼神全部唔同; 屋Bart 衫無丫差; Ned,Homer同Marge衫唔同,
...
tony 發表於 30-4-2014 10:14 PM

好似係唔出, 只出今次house同人仔!
1蚊唔會比炒家賺!
BigOil 發表於 29-4-2014 05:21 PM

咁又係, 又唔係急成咁....................{:1_222:}
噚日嗰反斗買咗15隻,有4隻相同呢:49:
噚日嗰反斗買咗15隻,有4隻相同呢
qiy 發表於 2-5-2014 12:45 PM

有冇得拎上手慢慢揀呀..................有就正喇............{:1_197:}
有冇得拎上手慢慢揀呀..................有就正喇............
ray文 發表於 2-5-2014 12:48 PM

應該有掛!因為佢得返15隻,我全部掃晒佢咋!
應該有掛!因為佢得返15隻,我全部掃晒佢咋!
qiy 發表於 2-5-2014 12:50 PM

ic......................:71: