Toysdaily 玩具日報

查看: 71999|回復: 185

[玩具攝影] LEGO 71006 - The Simpsons House登場!!! P.11 LEGO minifigures - The Simpsons入手~

近期非常大熱的Simpsons家族終於都在LEGO登場喇................:$ 由公佈到推出小弟都非常期待, 其家中各成員之造型都比過往的LEGO人物突出, 好有其獨特風格...........:71: 所以初推出時炒價都非常利害, 到了近排價格才叫回落一些...........所以真係忍唔住要出手喇...............:)
講返今次The Simpsons House的設計都算不錯, 與鬼屋屬同一設計, 採用打開摺合方式展示...........很是特別呢...........:43: 而且除了配件豐富, 屋內佈置都十分仔細, 比過往都設計更為認真, 好多部件都很detail................, 所以都要花唔少時間去慢慢砌呢............讚!!!{:1_208:}

先黎車房..........

出車喇!!

車房內裏設備都算認真~

全員大合照!!!

都主屋出場~

可以打開展示~

連吸塵機都有...........

電視機亦好正!

就連廁所同廁紙都好細緻........

第一個出黎支持你:36:
謝分享,  等Double VIP point,  and good gift!
第一個出黎支持你
SimonC 發表於 18-3-2014 12:14 AM

thx呢.........心情好返d未呀.............:78:
謝分享,  等Double VIP point,  and good gift!
Vaio 發表於 18-3-2014 03:07 AM

羨慕ing......................:71:
回復 4# ray文

回復  ray文

SimonC 發表於 18-3-2014 12:50 PM

:oh:.....................頂住呀..............{:1_226:}

總會過去的.................
入黎支持下先...
終於都砌完...
入黎支持下先...
終於都砌完...
小堅 發表於 18-3-2014 01:43 PM

係呀, 終於砌完, 暫時上埋櫃喇..................:)
勁抽!!乜都玩!!!
支持!!
等<2k 入手
真係好正!!!!!
師兄自己晌美國訂??
勁抽!!乜都玩!!!
玩具日報記者 發表於 18-3-2014 04:43 PM

咁岩&#21867;......................:(
支持!!

kikiwihk 發表於 18-3-2014 04:55 PM

都差唔多喇............:)
真係好正!!!!!
師兄自己晌美國訂??
MilkyGoGo 發表於 18-3-2014 04:56 PM

no喇, 之前試過搵朋友帶返黎..........不過唔想麻煩...........而且計設稅加運費都唔係平好多......所以在港入手的.......:43: