Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] LEGO 71006 - The Simpsons House登場!!! P.11 LEGO minifigures - The Simpsons入手~

nice report:71:

i wait ghost buster:help:
nice report

i wait ghost buster
ygat2005 發表於 18-3-2014 10:27 PM

我都等緊呀........................:D

Nice model, but not my cup of tea..
Nice model, but not the cup of my tea..
Gundam6j 發表於 19-3-2014 11:18 AM

thx..................咁多lego梗有款中呢.............{:1_220:}
Very nice !!  Thanks for your report !!  :71:
Very nice !!  Thanks for your report !!
battsir 發表於 19-3-2014 02:48 PM

多謝支持..................:)
你話有錢幾好呢! 嘜都可以買, 嘜都可以玩! 真羨慕..........:71:
你話有錢幾好呢! 嘜都可以買, 嘜都可以玩! 真羨慕..........
可變戰士 發表於 23-3-2014 11:41 AM

你都得架, 大把啦你................咪扮野~:74:
你都得架, 大把啦你................咪扮野~
ray文 發表於 24/3/2014 01:19 PM

我有你咁多錢就玩女人喇! 唔玩玩具! :46:
我有你咁多錢就玩女人喇! 唔玩玩具!
可變戰士 發表於 24-3-2014 10:34 PM

你不嬲都玩緊啦,成日咁多囡囡…{:1_214:}
你不嬲都玩緊啦,成日咁多囡囡…
ray文 發表於 25/3/2014 12:00 AM

你玩仔仔多啲, 又神話又愛德華兄弟又龍珠! {:1_214:}

幾時po個lego城市嚟睇下呀?? :D
你玩仔仔多啲, 又神話又愛德華兄弟又龍珠!

幾時po個lego城市嚟睇下呀??
可變戰士 發表於 25-3-2014 01:46 AM

睇你有冇誠意啦, 你咩都唔post比我睇.............:67:
71006真係超正, 睇到流口水
睇你有冇誠意啦, 你咩都唔post比我睇.............
ray文 發表於 25/3/2014 11:10 AM

:@ 嘩............嘜你真係有成個LEGO城市o架??  我求戀期講下咋! :50:

原來係真. :67:  真係好有錢! :79: