Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] LEGO 71006 - The Simpsons House登場!!! P.11 LEGO minifigures - The Simpsons入手~

其實包裝後有點點識別
回復 151# BigOil

Really!{:1_223:}Where?我爭5隻齊套呀:shiny:
其實包裝後有點點識別
BigOil 發表於 2-5-2014 02:40 PM

真係咁堅.............:Q
回復  BigOil

Really!Where?我爭5隻齊套呀
qiy 發表於 2-5-2014 03:24 PM

包背底封口,要抽指定人仔要知pattern就有d難,但要抽一set就易d,只要16包唔一樣就得!可惜與我無關,因為我見都未見過有得抽
回復 154# BigOil

多謝師兄提供!有機會去碰下運氣先:*
回復  BigOil

多謝師兄提供!有機會去碰下運氣先
qiy 發表於 2-5-2014 07:01 PM

不過今次d圓點印好淺!比較難睇,不過都見到!
So far. I got 5 sets of Simpsons family and he krusty the clown and also the mouse and cat

100% Correct
而家上Y拍睇真係有的心涼感覺,睇到開始多貨,的人開始將個價越攪越低
睇點點係不留都有,不過係之前的人唔知,不過對於我黎,我係見到有得抽就抽,真係鍾意成套入,唔會理個的點點係咩
而家上Y拍睇真係有的心涼感覺,睇到開始多貨,的人開始將個價越攪越低
kenneth35 發表於 3-5-2014 07:57 AM

最好快d回落返.....................:43:
正呢..................又入到好野......................宜家等緊隻萬能俠三一配色...........
ray文 發表於 29-4-2014 09:35 AM

又要跌錢!不過唔知貴唔貴呢?
又要跌錢!不過唔知貴唔貴呢?
holland720 發表於 4-5-2014 05:14 PM

定價一定唔貴..............只不過唔知港魂有冇啫....................:42:
LEGO minifigures - The Simpsons人仔set入手...............{:1_220:}

LEGO minifigures - The Simpsons人仔set入手...............
...
ray文 發表於 11-5-2014 01:35 PM

好快手喎...
{:1_203:}
我又post 下先!