Toysdaily 玩具日報

查看: 23279|回復: 83

[ENTERBAY] 救火英雄---謝霆鋒

唉............剛經過,,忍唔住,:67: 我忍唔到入左去落訂, 我太想要隻霆鋒........
半枝煙,非走不可,一了百了仲係我IPHONE入面必聽,.雖然冇咩關係..........其實我連套戲都冇睇{:1_206:},.

BY THE WAY, 我GEOGLE 都幾幅圖, 就比佢推左去比訂. 余生既我就免疫

件防火衣點解可以無左最重要既格仔.............
多謝Ching ge 圖..........
我唔洗再囉囉攣了.........
IRONTUBA 師兄客氣, 講開講, 中午經過, 忍到手, 仲見到有老人家, 大陸人排頭, 都有3,40人, 我忍到手, 照食飯, 返到公司....囉囉攣..........終於死死地氣比錢.

個位門口維持秩序既ENTERBAY 師兄, 非常有禮貌, 值得一讚. :35:

大陸人, {:1_206:}
原本真係想買1 SET
但睇完相真係麻麻地:help:
回復 4# darker26

我都好明白師兄的感受....明知衰到貼地但就係有股情意結......
隻Loki 2.0 我都仲係度囉囉攣..........:help:
by the way.........咁都仲有炒家???........請返黎架炸嘛...............???
好奇怪...........我買一隻LEMON.(02)...但我見佢成本薄都係寫.(03), 因為我見前面訂既都係寫03, 我估即係前面大概, 20 個師兄都係訂一SET, 搞到我出左門口諗, 我係咪太小家........不過真係冇咩錢, 屋企又冇位,
回復  darker26

我都好明白師兄的感受....明知衰到貼地但就係有股情意結......
隻Loki 2.0 我都仲係度 ...
irontuba 發表於 25-1-2014 12:32 AM

係啦, 我都覺得奇怪, 我訂IRONMAN 冇咩掙扎, 但買呢隻真係....7上8落, 不過, 個幾個大陸婦人, 真係好煩, 嘈嘈嘈, 猛叫怏D, 見到就憎.

LOKI 2.0.......個樣.個種比佢食住, 又唔憤氣...但又死死地氣...
我今日去訂謝霆鋒先見到條友比員工話佢係咁搵人訂,訂左好多次, 條友走左之後位員工先話想截佢訂
有冇余文樂睇睇 ...
質素如我所料...

請問ching可動如何?
見到呢啲玩家自拍圖
我終於明白HT點解要請人係出貨前影相
衫又唔搞下,求祈將啲配件掛上個身就算
莫講話隻figure本身唔太好,比隻DX你玩都死得

Bill爺你啲誠意去哂邊???好失望.................

你看製作特輯, 格仔不是很清楚 ????
呢對唔係版,只係EB頭雕加坊間配件的自組,當時EB件衫未開發完成的!!!!!!!!!!
慘……受害人數不斷上升……

http://www.youtube.com/watch?v=qVkYJa_kwak

樓上既朋友,
非常同意你,
有心不如去雞旺一樓買件自組,洗鬼幫人供樓供車咩!!!!
難委ht個辦差,大貨就算比辦好都被插,咁呢舖eb,又唔見咁多人插。真的為插而插嗎???