Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 救火英雄---謝霆鋒

難委ht個辦差,大貨就算比辦好都被插,咁呢舖eb,又唔見咁多人插。真的為插而插嗎???
水水的基地 發表於 25-1-2014 09:53 AM

唔係wo
EB呢隻野之前d post都俾人插左幾版啦
呢個版多人玩HT  Ht d野自然多人吹水 好合理
同埋好多人同我一樣對EB d 1/6都死左心:38:
有人講隻野 總好過出左連聲都無聲呀 :he:
回復 15# 水水的基地

EB  呢對一樣有人插,皆因大家都有過希望及期待...
HT亦一樣,係因為大家都對HT嘅產品有高嘅評價....
唔係專登要同HT過唔去嘅....
頭像被屏蔽
回復 13# DDDragonball

竟然係咁......
未開發完成都可以拎出黎比人睇....
人地細廠都有誠意過你呀標爺!!!!!!!!!!!!!!!!

回復 20# DDDragonball
呢套真係好正!請問幾銀?
頭盔個logo 真係消防處果個?
睇完啲實物圖,要再考慮吓先喇!!
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
細廠件衫靚好多!!!

不過呢個價錢冇BODY冇頭雕 (我覺得霆鋒頭接受到)...又冇咩配件...
好掙扎:63:
千三銀件野,製作者應該花咗好多心機搞…但始終佢唔係量產咁整可以再整靚d都得…
頭像被屏蔽
人地細廠都有誠意過你呀標爺!!!!!!!!!!!!!!!!
DDDragonball 發表於 25-1-2014 10:53 AM

雖然係靚,但攞套handmade小量貴野黎同量產比,仲要成14魚。你都係想插eb差姐,但吾該可吾可以做下知料搜集先同攞件量産黎比呀。再姐,見你個個救火英雄post都出黎插,好似吾想人地買咁,你其實係吾係想入多啲自己攞黎抄姐。
哈哈哈哈哈古唔到我要靠炒呢D figure 圍持生活~~~~~我咁緊張係恨鐵不成鋼!!!!!!!!
回復 28# DDDragonball

隻figure好唔好,似唔似,真心玩家有眼睇。。。
絕唔會因為有人插就跌價,讚就升價。。。。
所以好唔明佢地諗咩。。。。。。:38:
ddd 大,辛苦你了,,,,
可能真係我地要求高,唔係人地水準低。