Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 救火英雄---謝霆鋒

EB係有嘢直得驕傲,隻1/4 T800係正來喎,但呢隻真係接受唔到,明明佢自己張相都有做格仔啦,但出貨就 ...
DDDragonball 發表於 25-1-2014 04:36 PM

係我用錯比諭(抄家)就真,講聲sorry先。十分同意ching所講,佢地既內部運作真係亂冇可亂。但只要佢地一曰都吾接受大眾既意見/方向,只看眼前小量忠心fans既吹捧就滿足,永遠都有借囗係人地既錯或惡意種傷的話,哩間公司就吾會再有進步既希望傢啦。
就好似我地既政府一樣……唉…我都想放鬆下香港人,我地香港人有時真係幾悲。
我個人覺得吾太好又吾太差,因我預左實物會差d,entrerbay d宜圖一向太多photoshop,美化得太厲害令大家有過大祈望,d官柤整到好似真人相甘,我都預左寘物一定無甘好
回復 48# 有心人

其實過往經驗EB頭雕係實物好過上鏡,所以好多時啲相都好唔掂但實物又好好多,纯個人感覺,大家隨心吧,唔係貪預售優惠咪等大貨到舖睇咗至入攞,我就訂咗
就好似我地既政府一樣……唉…我都想放鬆下香港人,我地香港人有時真係幾悲。
DDDragonball 發表於 25-1-2014 09:33 PM

係呀...好多野都冇得揀, 唔好怪我吹遠左:64:, 特嘔無得揀, 電視台都冇得揀........人偶都冇得揀. 雖然會有人會話, 唔岩你咪唔好比錢, 但好多野唔係今講, 百X, 惠X........迫死曬其他細士多, 你叫我去邊度買野....

當HT仲係細廠既時候事事都做好, 到大左........WELL........資深玩家評價啦,(我個人覺得似CCTVB 既現在..... ) EB.就似亞X, ..唔太理會香港既玩家了, 點解?...大陸條水射住, 采你都傻.......
如師兄所講, 恨鐵不成鋼吧.
睇個Logo 就知佢攞唔到香港消防處的版權啦!:78:
重話要格仔,件防火衣隻色咁接近,而消防處公關又唔去告你,算好彩!:58:

郭大導個套figure, 頭雕是EB的,衣服係佢個消防員friend(自家出品消防套裝)送比佢,而果個friend就係前面,有Ching post出來果套,明知EB攞唔到版權,又猛咁幫個friend宣傳,郭大導你好嘢!:80:
睇個Logo 就知佢攞唔到香港消防處的版權啦!
重話要格仔,件防火衣隻色咁接近,而消防處公關又唔 ...
cc9394 發表於 26-1-2014 01:38 PM

原來係今.................
希望大家唔好誤會郭導!

我想小弟有權為呢件事解釋吓,因為大家見到前期上電視,雜誌為電影宣傳嘅"有格仔消防衫"其中一件係小弟借比郭導,而另一件係我搭上搭先幫郭導買到

而當時救火figure只開發咗頭雕,為趕電影宣傳(並非為enter bay宣傳)而自組出嚟,為嘅只係figure愛好者嘅果份狂熱,亦並非cc9394所講為咩自家出品消防服宣傳,因為我哋係用真金白銀買返嚟,而且已經係最後幾套,絶無利益關係
回復 23# DDDragonball

服裝有誠意 價格沒誠意
希望大家唔好誤會郭導!

我想小弟有權為呢件事解釋吓,因為大家見到前期上電視,雜誌為電影宣傳&#220 ...
haha_muse 發表於 26-1-2014 09:40 PM

哦...........只可以話大家都誤會.
唉, 剛係另一個POST, 睇到有師兄想有人平讓余生, LEMON.......感覺似執死雞(個人愚昧之見), 兩面睇, 商人(eg,BILL 哥)當然想賺最多, 我地就緊係想平..........

呢個係係咪AXE?

如果為左個所謂既金AXE, 而買一對既.師兄.........:63:
[img][/img]
仲以為係呢隻金斧頭添...好彩無去
呢個係係咪AXE?
darker26 發表於 27-1-2014 01:19 AM

下,唔係第一名出班既金斧頭:ice:真係好彩要返工無去排…真係要唔要都罷
][/img]
仲以為係呢隻金斧頭添...好彩無去
dolphin_suen 發表於 27-1-2014 01:34 AM

師兄隻金AXE, 超正.
我心中, EB係送呢款........