Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 救火英雄---謝霆鋒

好彩有師兄明白,如果唔我真係轉行做炒家,哈哈……哈!
炒果一千幾百又要排又要交收,簡直浪费我人生!

我主要目的係要話比Bill爺聽做事要認真!做得好我一定support,做得5好一定插!

我最要目的係想講要比較都吾係攞件handmade野黎比較啦,其實HT幾年前出個隻已經有哂格仔紋。雖然哩到既ching(包括本人)平時都勁插eb,但大部份都叫有point呀,不過哩到真係接受吾到幫eb既説話,完。
EB係有嘢直得驕傲,隻1/4 T800係正來喎,但呢隻真係接受唔到,明明佢自己張相都有做格仔啦,但出貨就冇,你可以話我唔岩玩可以過主,但我真心想EB做起,冇意見就冇進步,如果我之前嘅言語令你不安,而家同你講对唔住,我係激左但係想佢好!
回復 33# DDDragonball

請問enter bay邊張相有格仔呢?

Ching 好同意你嘅講法,EB 之前比HT 追住
黎打,係隻jordan 叫做做出好戲,我睇這款貨辦真係好正,諗住今次EB 又有好戲,點知大貨又黎貨不對辦,做左EB 嘅會員都有點心淡
大家都係吹水JA.......冇咩所謂.
我係第一次買EB 野, 之前我只係有買一隻IRONMAN, 所以我只係新入坑.
個人偶好唔好, 就真係要有多D經驗先敢評論.

如果講誠意, EB 呢次係比較差一點, 由老板阿BILL 話全部貨比余生包曬個下, 巳經反感啦, 都宜家有一點點取巧, 如DDD兄所講既格仔問題等等, 不過講真落訂前,我所有POST都係鬧EB, 但死死地氣又比錢, 得佢有LICENCE, 有咩辦法:47:

唔憤氣LAW, 就好似大家都明地產霸權, 但咪又係要死死地氣去幫地產商供車供樓......
其實大家都係同一路人. 師兄們係有D分歧.

張相冇記錯唔係EB官方發出的,係轉載,而文中亦有講套衫唔係EB出品,EB自有衫已來出嘅相都係依家隻料
好似有師兄問..余生........我就冇咩興趣, 慳$1300 {:1_203:} 不過GEOGLE 你睇下

坦白講, 唔算好, 但又咪去到之前另外幾個POST, 個D 相今差, ......中間啦. :67:

回復 37# chungyuihing

拿,咁仲大鑊,邊個真邊個假?唔好講套衫住,剩係講幾時派貨,又FANs club訂又淘宝訂又門市訂,攪到我地消費者好confuse, 假假地都叫做中上型公司啦,自己内部亂哂龍。
再講返張相點解唔講清楚唔係佢?仲有頭鵰呢D係公司機密,點解會落係其他人手中用唔同衫影相?ZCWO會5會係咁?人地係细廠但樣樣嘢清清楚楚,我好wonder Bill爺識唔識做生意,係,佢有錢鍾意點唔關我事,真係講到我心力攪碎。。。
唔知點解我真係覺得余生個頭雕有D 張信哲FEEL ...... HAHAHA~~~

回復 40# DDDragonball

先淘寶,派咗喇,再fans club ,有師兄話收到電話喇,再門市都好清楚話二月底至有貨,好清楚冇亂。

至於張相係某人俾郭導再由郭導流出,當中係好似有啲機密流出嘅問題出現

有內地玩家講咗,實物同官圖一樣,冇落差
消防個徽章enterbay
我笑了
唔好話邊個幫邊個丫
本來我都想訂霆鋒
但係睇完相真係訂唔落手
衫同頭都有問題
尋日我係enterbay 門口行左幾轉最後都係走左
希望佢地肯聽下D客仔意見啦
請問有無師兄收到fan club電話話可取貨!