Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 救火英雄---謝霆鋒

回復  ilove12inch
師兄應該關燈光相機同角度事,個頭雕本身唔似有事,見其他師兄用非手機影嘅問題 ...
chungyuihing 發表於 28-1-2014 02:18 AM

爬完文見你好似係幾小時內就改左#67對哩對人偶嘅評價,請問是收到內莫消息定話已見左實物? :64:

原文: 師兄冇錯唔關燈光相機同角度事,個頭雕本身冇事

現文: 師兄應該關燈光相機同角度事,個頭雕本身唔似有事
回復 76# kofumanutd

我都係門市訂未有來有貨,不過我響QQ群見到好多相,各有出入,去到最好嘅非手機照完全冇問題,EB頭雕基本上冇話一隻隻嘅出入,一係成批得,一係成批唔得,玩開figure都知,頭雕唔得,咩機影都死,呢次驚嚇相都係手機照,但係出相者又唔會話中伏,即係話個頭雕其實冇問題

不過郭導微博就話EB第二批貨會修正余文樂頭雕上色

我頭一次講好似太曲線怕大家會錯意所以修正一下
回復 77# chungyuihing

「 不過郭導微博就話EB第二批貨會修正余文樂頭 雕上色」呢句至岩聽!!期待二月下水貨
回復  kofumanutd

我都係門市訂未有來有貨,不過我響QQ群見到好多相,各有出入,去到最好嘅非手 ...
chungyuihing 發表於 28-1-2014 05:36 PM

姐係第一批貨有問題/唔完美(好似聶風事件),咁買咗無修正到既貨的客人有無得換先?  :69:
回復 79# kofumanutd

古怪位係修正呢件事係由郭導流出,唔係EB自己講,好難作準,至於第一批玩家点算,真係EB至答到你,可以等第二批出咗而分別大的話咪番去上訴囉
經過MJ紅23一役,我不强求EB第一批貨。因此訂唔到粉絲頭批算了。

玩EB,要玩第二、或第三水貨。
回復 67# chungyuihing

睇過另一個post檸檬相,相當似,是第四版那輯相「影死」了頭雕,恐怖的燈光、攝影威力。

安心了。
姐係第一批貨有問題/唔完美(好似聶風事件),咁買咗無修正到既貨的客人有無得換先?
kofumanutd 發表於 28-1-2014 17:52

梗係冇啦, 之前聶風同鬼武者都試過,
第二批係改良版, 買左第一批果 D EB 都係 "四個大字"
我之前都比手機上嚇死........
於是只敢訂LEMON