Toysdaily 玩具日報

查看: 14693|回復: 33

[玩具報告] 。。。無心低清<重甲侍鬼>開箱。。。

本來開開心心準備外拍..... 忽然來個情天霹靂!
我丟了錢包呀∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
最後回宮iphone草草了事,沒心情了....

不過開箱真心感動,把一剎那的痛苦麻醉了。 關節堅實,舊化真實,我想可能避不了其他新MODELS了…

第一層~

想不到<6”也那麼帥~

真的大大把~

有替換頭~

第二層~

用你自己的身體去感受吧~

細節一絲不苟~

之前有師兄已試燈, 6粒AG1…. 無時間買電; 也無心情了….

謝謝C兄分享&#12539;&#12539;&#12539;&#12539;&#12539;&#12539;&#12539;&#12539;&#12539;支持
回復 2# hillscheung8234

welcome~~~~~ 本來可以更精彩架..... :79:
舊化好正~
好中意呢一張, 好型!!
回復  hillscheung8234

welcome~~~~~ 本來可以更精彩架.....
darknight 發表於 15-3-2014 04:22 PM

等C兄回復心情再加相啦^^我隻 ( 右膝頭護甲 ) 及 ( 左足面護甲 ) 堅實到不可動!!!你會這問題嗎??!!
人仔托住把劍好正
回復 5# hillscheung8234

師兄:昨晚我見到有人成盒&#25886;去超人換,有問題唔好客氣。
回復 5# hillscheung8234

試試用風筒. 我都未大郁佢. 但可動性點都好過之前3A隻midas
回復 6# 交叉人

我都係入箱前突然有靈感... 可惜我個銀包呀~~~~~~~~~~~~~
回復 7# 有性格

隻野OK. (我未試電) 係我有問題&#21867;.
回復 4# lainam516

多謝欣賞... 但我個心... 重好很痛..................... :80::56::unhappy:
回復 7# 有性格

謝謝. 我在綱上訂,如其他C兄無這問題的話.試下MaiI去問下!!!!
回復 8# darknight

謝謝C兄&#12539;&#12539;&#12539;&#12539;&#12539;&#12539;&#12539;&#12539;&#12539;&#12539;&#12539;&#12539;&#12539;&#12539;&#12539;
最心痛的是...這一條LINE...有排玩吧xdd
期待草圖隻Ninja Roto出版(唔係上色個幅)