Toysdaily 玩具日報

查看: 10642|回復: 3

[吹水專區] 超谷氣的死人蘋果IPhone維修服務

我上個月中拎部電話去官方維修中心整機,通知七個工作天就能完成
到六月頭都未整好,我上門質問先回答因為同維修中心聯絡有錯應承我三天就可取機
三日又三日都未修好,我再次致電問,佢又答會回覆我,但過兩日都無回覆
我再次上門又同我講兩日前才收到我的投訴
又過一星期才通知我可以取電話,
點知我上門職員取單時居然又同我講無電話攞
我氣得即時小佢先肯死死地氣拎返部機俾我
前前後後成個月,真正唔小佢對唔住自己
去翻Apple store會好好多,其他授權維修中心好參差,
我去Apple store整佢即時整比我,半個鐘走得,
或者下次叫佢ship翻比你,送到上門重方便
我上個月中拎部電話去官方維修中心整機,通知七個工作天就能完成
到六月頭都未整好,我上門質問先回答因為 ...
K動戰士渣古 發表於 16-6-2014 09:29 PM

其實如果你部電話未過保養既話...
直接去apple store搞,上網約時間...
差唔到時間去到...
如果唔係好嚴重既問題...
佢直頭即刻換返部翻新機畀你...
你部係舊 iphone ?
好明顯係想你買 新機 la ... 其實自從用左 iphone 之後我都一年換一部機。真係一個唔該有問題時就一換一,時間一至 2個鐘就得。