Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 救火英雄

恨鉄不成鋼:79:
點解咁浪費自己個只牌,只係出貨前再認真D,QC緊慎D姐,咁都唔肯什、:blame:
緊係唔買啦,樂仔個樣同版爭咁遠!:50:
回復 121# batmanWill.i.am

甘既質素都已經甘可以財完滾滾,佢係生意人,本質都唔係鍾意玩具,有錢搵就得啦!

你睇佢d figure素體到依家都唔穩定就知qc有幾好:69:
連救火喉都無,點叫做消防員呀?
當年ht隻911消防員乜都有齊,斧頭,救火喉,電鑽,面罩可直接帶上figure。。。。
依家。。。shit! 1480仲要優先先有金斧頭∼唉
其實今次兩隻FIGURE既重點係DISPLAY戴面罩個LOOK,咁樣就係最神似樂仔同霆峰
兩間公司都不斷勇於挑戰
一間挑戰技術層面
一間挑戰客人底線
我想知今天有無人排隊訂{:1_214:}
標野自己唔係講過話大貨影官圖,
you get what you see 架咩
將莖牽 發表於 23-1-2014 06:36 PM

上次mib首影佢夠話放出黎果對實物係大貨,套suit咩野大師造叫人落訂啦,點知收曬錢出黎大貨差太遠,頭又紅套suit勁差,佢先至講話套suit係版,佢地只跟纸版造。
算吧。eb市場係大陸,淨係做團購已經返本。
依家直頭無視哩間公司,我係eb會員都係甘話。
炫富不是 ...
買買買 發表於 24-1-2014 11:01 AM

我地香港人吾識貨姐,緊有啲神州專家識玩嘅,就好似eb粉絲會話"人地個頭已經approved左,你地吾係同電影公司/本人拗呀話"。
EB 今次真係離晒大普.  絕對唔應該張D貨先流出比國內, 給班手機龍友先出相.

請也看看HT, 每次出貨, 也有四大 (D L O ME) 出圖架麻.  

EB MARKETING 反應快多少少啦.  你比心機做隻野, 比班手機相幫你PROMOTE.
唔MAKE SENSE
其實就算吾計個頭,只睇大貨圖果兩套suit,果啲袋囗位可以兩隻完全吾同加咩唒,就知隻野有冇用心做。
HT 送禮比人出ps圖就好?
比錢買魚、檸檬?除非我痴左
出成咁, 都係唔買好過了 :ice:
各位師兄。要買洗乜甘急,轉過頭好快就減價,條友次次做完第一水無耐就減價。
:*明玩你地班心急人。