Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 救火英雄

我都訂左霆鋒,希望 運輸順利!!!
有沒有人知現在香港eb還有沒有團購優惠,看官網就甚麼消息都沒有,同埋想問下現在其實一set係雙頭雕亦或是獨立每款一個頭雕? thx!
回復 62# cyrus2007

香港區19號前如果係余文樂同霆鋒fans club會員可於各fan's club網頁訂購,各1288訂一對有95折,下星期開始公開普通同vip預訂,大概25到27號返貨

每隻有兩頭雕,普通頭同另一個係戴哂頭盔豬咀,眼罩內有led燈

24到26號落門市,會員訂購價各1268,非會員各1338,訂一對再95折,頭30位訂一對有金斧
請問門巿係邊樹???
回復 65# PABBPA

油麻地廣華街仁安大廈
Thanks chungyuihing 大大
請問知唔知有冇限貨?? 如果 25 先去訂會唔會冇貨呢???
唉, 我不是會員要 $1,338:42:
回復 67# 新少年

最好打電話問吓先落鋪,事關農曆年前貨唔多,年前尾關會番Robocop,貨量好小
回復 68# chungyuihing

真係好多謝chung兄報料:71:
Robocop知道價了嗎?

消防一對走唔甩..
圍返一對計同淘宝差不多, VIP / fan club member 仲抵過淘宝, 抵讚:71:
回復 71# clover

所以一路忍手有回報,另外標老闆話三月出埋任達華

今年HD系列會有教父同Mr Bean,14年嘅李小龍會係HD死亡游戲

Fast & Furious7 已經洽談版權,2015年頭出(套戲都delay咗去2015),會有Luke Hobbes(即係.......)

可能重回diecast車仔系列出FF7車隊
回復 72# chungyuihing

另外標老闆話三月出埋任達華<=請問消息來源
回復 73# haha_muse

標老闆親身出現官方QQ群佢自己講&#22021;,佢話之前首映響洗手間同任達華狹路相逢,華哥問標出公仔做咩唔出佢,一拍即合(其實風雲合作過),老闆話三月出。
回復 74# chungyuihing

請問師兄挺鋒除左微搏,有冇其他途徑?  唔似樂仔咁易搞…