Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 救火英雄

回復 15# Afigureman

其實都可以換,不過寄嚟寄去好無謂,同埋似乎比較多配件
問過淘寶嗰間佢如果要換件話去香港enterbay都得~
問過淘寶嗰間佢如果要換件話去香港enterbay都得~
ky92 發表於 12-1-2014 10:18 AM

Ching
可唔可以俾條淘寶link 我thx
Ching
可唔可以俾條淘寶link 我thx
sor1113 發表於 12-1-2014 12:56 PM

http://enterbaycn.taobao.com/index.htm
都係話,$980人仔加$60人仔轉港幣要1300幾,陣間佢話香港團購1200咪倒蝕
都係話,$980人仔加$60人仔轉港幣要1300幾,陣間佢話香港團購1200咪倒蝕
chungyuihing 發表於 12-1-2014 02:12 PM

所以我睇定D先

佢廣州包郵,我寄去廣州用集運運返落黎應該都係2X蚊
唯一擔心係CHECK唔到貨囉,不過其實就算CHECK都未必即刻CHECK到晒,玩玩下有咩事都係靠自己修理架喇...都係賭大細咁賭啦
回復 21# ky92

師兄唔好諗住咁做, 唔係的話你件貨可能已經壓爛左先到你手...差幾十蚊姐 食少個lunch 唔洗心痛....
我上eb 官網睇, 都見唔到佢咩團購消息的 係邊到可以見到有關資料....本身係vip
但佢搞團購買自己d 貨, 個價同個折真係任佢up -o-
GOOOOOOD AR

雙頭雕設計: 一個高像真度的蠟像級頭雕;以及一個已配帶有防護面罩的頭雕。該防護面罩內置LED燈,特顯人偶眼神,還原電影場景氣氛
回復 23# Afigureman

現在團購係內地淘寶,香港活動未公佈,但我問左佢地高層話香港都有,佢叫團購又好,首批優先訂購價又好,咁佢首批貨平啲出,作為玩家都會唔高興?
GOOOOOOD AR

雙頭雕設計: 一個高像真度的蠟像級頭雕;以及一個已配帶有防護面罩的頭雕。該防護面罩內置L ...
cactus 發表於 13-1-2014 11:46 AM
正呀雙頭雕!!

原本已經諗住自己加燈!!
Expecting this.....{:1_220:}
EB官方版,老娘教女圖,今次宣傳好出位

EB官方版,老娘教女圖,今次宣傳好出位
catcat 發表於 13-1-2014 01:43 PM

笑死了…

宣傳要誇張少少好正常

但用阿媽打女, 下下豆把聲, 仲要打到出血, 即時令我對eb好反感

不如花多D心思做好D公仔, 唔洗下下博出位做宣傳