Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 救火英雄

到依家有一張正式官方頭雕相睇未 ?
回復 128# kofumanutd

對。。。
小弟上之都中招。。。。。。
上次mib首影佢夠話放出黎果對實物係大貨,套suit咩野大師造叫人落訂啦,點知收曬錢出黎大貨差太遠,頭又 ...
kofumanutd 發表於 24-1-2014 13:50

嘩 ... 咁同詐欺有咩分別 {:1_206:}
之前仲話咩只影大貨,不影貨辦喎.
咁家下算點先?當無講過定啲圖係個別事件?
如果唔係貨不對辦就即係 ...
不肖生 發表於 24-1-2014 01:21 AM

或者官圖個隻真係大貨,不過係一千隻大貨入面揀出唯一一隻可以見人,抽起左出黎影官圖啫
我終於知余生點解要掃唒第一批貨啦⋯⋯⋯⋯⋯^^'
eb呢啲山寨廠,成因扮大廠,真系幾討厭,請做好
QC先:blame:
剛訂一對…都要排隊,唔好話無人訂:38:
回復 142# wing1123

ching 真係diwhard fans{:1_215:}
今日4PM-7PM 完全冇人排
總有死士的。。。。。。。。。。
嘩。。。。好野, 慳番2400..!
心悠事件續集!?!
EB 最得既一樣:頭雕都衰埋, 搞咩呢排自從jordan, 好似好多個頭都唔太得, 連kobe 都係. 新不如舊.
檸檬還可,樂仔眼神死估估… 仲話要訂,懶巴閉,d 產品出事,訂既動力都冇。我會等晒大貨睇埋分享圖先決定。
Bill爺你啲誠意去哂邊???好失望.................

你看製作特輯, 格仔不是很清楚 ????
呢對唔係版,只係EB頭雕加坊間配件的自組,當時EB件衫未開發完成的!!!!!!!!!!
慘……受害人數不斷上升……

http://www.youtube.com/watch?v=qVkYJa_kwak

人地細廠都有誠意過你呀標爺!!!!!!!!!!!!!!!!