Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 救火英雄

剛打去eb問幾錢訂…係$300…再問埋可以唔以再買少少野做埋會員,竟然得到人渣既答案話救火英雄唔包括申請永 ...
wing1123 發表於 23-1-2014 19:30

知道多人想要, 就#高黎賣
EB應慶幸好彩有人包左第一批貨啦:58:
原本想買樂仔,睇完圖O左咀....:72:
再一次證明,bill 自己隻版就誇啦啦,現貨就哈哈哈
kjsneaker 發表於 23-1-2014 07:10 PM

2 x 版就誇啦啦,現貨哈哈哈!!{:1_218:}
唉......其實真係諗住明天去訂, 第一次想買EB野, 官圖又正, 仲要本地野. 差D連余文樂都想殺埋(本來只買霆鋒), 但睇完大貨圖............兩隻都買唔落.
成隻紙扎公仔甘∼好彩明天沒有請假去訂....甘既價錢.....真係買唔落,怪不得香港堆填區咁多垃圾∼
難怪樂仔掃晒第一批貨,一係唔想佢出街見人,一係就寧願自己入左佢,起碼叫做有人買,有少少銷量
我好有禮貌打去問佢聽日係唔係有得賣現貨, 佢即刻勁無禮貌話我0係邊到聽返黎, 我話佢地之前有同事講過. 佢勁質疑話咁奇怪, 無可能. 我心諗我呃你做咩, 你地自己都未攪清楚點賣. 一時又話有, 一時又話英皇FANS CLUB唔關佢地事. 都0係你地到俾錢買, 點會唔關呀? 仲有我買隻ROSE都要睇個SALES面色. 想當年賣隻JORDAN 45 0的態度幾好, 個個仲話叫Hottoys 學佢地(包括我). 反而我覺得而家Scret base員工態度幾好.
師兄, ROLAND, 我同你一樣, 星期一我有問過, 接電話既職員係話唔洗訂, 星期五,24係賣現貸, 點知FACKBOOK 就話係訂........我為你作証
之前仲話咩只影大貨,不影貨辦喎.
咁家下算點先?當無講過定啲圖係個別事件?
如果唔係貨不對辦就即係賣次貨啦喎~
兩日無上 T D 就中伏,今日係新加坡訂左先睇到呢幅圖
我都係信左官圖影大貨

ai,,,而家 D人咁樣做生意,,,
唔知今日仲有無人敢去排隊訂?????
嘩,睇完現貨,即刻縮一縮。
算吧。eb市場係大陸,淨係做團購已經返本。
依家直頭無視哩間公司,我係eb會員都係甘話。:*
:78:炫富不是問題,但攪好d玩具質素先啦∼
ht都總驚喜,今次wmll都好ok,eb,只令大家失望,,,唉!!!