Toysdaily 玩具日報

查看: 34516|回復: 61

[詢問] Iron Man 3 Tony Stark (The Mechanic) 水浸?

個價平左好多下....見y拍最平1牛1 已有交易....
動漫三寶兩件都有此情況出現,唔知雲師會否插?炒家末日
當日主角係M33
到時都噗直
就真係炒賣神話完結囉
仲有hulk, dx12 batman都開始全線插水!
炒家有冇攞貨都未知… 唔攞ht 到時又出package,版權就到期ht又出package, pepper + workshop + 刺客ver.+ 格納庫連mark vii, 到時就all family dead, 比炒家累死…
根本此受傷便服Tony Stark造型唔夠吸引!
只是班炒家覺得任何有關Iron Man既Figures有得炒而瘋狂預訂!
所以搞到現在貨量供過於求,低價訂單都無人接!
其實前一款Tony Stark拍賣價都已低過正常價!
如有心想買既各位,該可以再等下,拍賣價可能再低!
不過workshop 無咩變化...
workshop 是經典例子,開售當日行過以為派樓花,條龍長到落十字路口,好在自已對便服TONY興趣是零,而家貨多到。。。人多訂多貨多,點炒?BATMAN武器庫睇怕炒家都要收手,只賺VIP同普通版的差價同派貨早,今次HT真係好波!唔買都支持下,入左1�4其實好難再對1�6有興趣

睇黎有機會出pepper 加mk7 set:D
可能仲有mk3+monger
點講都好~係好事
咁大家以後訂野就舒舒服服~~
當日綠魔仔,mk5,track predator, Todd, dx06都係連阿嬸都買來炒之後全線插水,好多人撻訂之後ht加訂價,今日都係歷史重現,mk 33都應該有超級vip價加gift,最衰手快已訂左
個個玩家都要嚴選,
邊到有咁多人高追呢~~~~~~~~~~{:1_:o
回復 8# 交叉人

1/4 實在無位放....

(因已買 NECA 1/4 BATMAN 感受一下了...)
回復 12# E神

最近先開始留意 1/6, 見TONY STARK 出得都唔錯所以唔明點解會跌得咁勁...原來之前炒得咁勁

好彩我對MARVEL 都唔係好有興趣, 反而留意 MEDICOM 出既漫畫 FIGURE 多D
題外話~!唔知有冇人提過!?
T2今日經過有現貨~!!{:1_203:}