Toysdaily 玩具日報

樓主: howardyung23

[詢問] Iron Man 3 Tony Stark (The Mechanic) 水浸?

回復 14# howardyung23

大部份人都買到爆晒櫃了~:o
回復 11# metalsad

其他插水情有可原,始終不是主角,dx06真係做得好靚,dx12/ironman mark7等預訂左幾個月大把時間又炒到天咁高,有時真係估你唔到,所以都係早買早享受,唔理升跌了,話之佢
回復 13# howardyung23

1�4有樣好,一年都未必有一個,變相慳唔少錢+地方:35:
回復 15# trumanso

亞虎持續低企+幾頁咁多貨都預左,當時真係一寒,等左咁耐為了戰損,點知開售即訂就出現eb,根本不能比,人地都賣左成年,質素又超班,好在原價放到張單,不過如果插到牛半或許會炒冷飯(翻兜),半戰損形態唔錯

限定唔限量既野預佐架啦。本來高追係俾果D後知後覺既收藏家做既野。去到哩隻Tony斷訂先識得開始儲既人真係九牛一毛囉。
年尾找數,揾錢交税,種種原因!
也苦有好多HT平貨!
我最近都買了兩盒!
攪到我去訂新貨意欲都減低,
好似Avengers外星人同hulk套裝咁,
買唔都得,索性等也苦有平貨先執!
如果要嚴選入有代表性既,這款唔及workshop tony
之後ht會reboot ironman 條line (出die-cast; 2.0; 1/4...),最多咪頭雕; 配件唔同
加上多左好多人識ht ironman,有需要咪自己解決law{:1_203:}
Pepper 應該似配 MK VII set 出多

係玩家其實又點會理會自己買左件貨係水浸定渴市丫
但都高興往後D貨跌多過升,做福後追玩家:he:

改少少又出一版,咪話炒唔炒得起,
就算玩家都唔係個個有錢有地方同你隻隻都入,
唔係你想揾幾多錢就出幾多隻嘅!
都要睇番個市場真實承接力。

如果HT有良心,又想慳水慳力揾$嘅, 翻出隻 Mark 6 啦!
回復 24# hawker

非常同意!
真係玩家嘅只要價錢接受,自己訂左,真係話知你蟹定炒
唯一有關心嘅係,無左班炒家訂貨真係舒服好多~~
唔係你想揾幾多錢 ...
ET仔 發表於 30-12-2013 11:18 AM

自己有那隻,HT 再出就係炒冷飯,循環再用,無新意,環保!自己無那隻,HT 再出就叫有良心,真係邊有得輸?
唔係你想揾幾多錢 ...
ET仔 發表於 30-12-2013 11:18 AM

點解要翻出MARK 6就有良心?
依家翻出HULK, DX12,你又知市場冇承接力?
炒得個d陳生一定期會翻出, 但舊時係出2.0大改,但呢期陳生可能等錢洗,出無耐的hulk 同 dx12 加d野就即翻出, mk7睇來都好快翻出,但唔該跟埋套超戰損甲來
仲有等鞭佬,最好黎個終極鞭佬套裝連戰損 mark 6 & WM 1 :71: