Toysdaily 玩具日報

樓主: howardyung23

[詢問] Iron Man 3 Tony Stark (The Mechanic) 水浸?

回復 45# whitedol

原價$1930 non-VIP
潛行版變潛水版{:2_312:}

我八月單,等極都仲未有得拎…Y拍又大把平貨,唔訂後追反而可以玩先,真吹賬 :79:
我八月單,等極都仲未有得拎…Y拍又大把平貨,唔訂後追反而可以玩先,真吹賬
Pixiv 發表於 30-12-2013 11:52 PM

bid單仲可以平一半有多。
bid單仲可以平一半有多。
百龍天舞 發表於 31-12-2013 12:03 AM

咁誇張?
見過易生靈……:42:
建議大家真係想杜絕炒家既話
就最好連蟹單都唔好接
咁佢地就真係蝕到入骨啦
大家計下
佢蝕兩三魚,炒一 ...
iwillneverlose 發表於 30-12-2013 08:00 PM

師兄, 如果想後追 Tony 既朋友, 如果唔接呢 d 平貨, 咁應該去買貴貨?
哩隻野除左個頭,自組3百蚊攪掂
頭像被屏蔽
哩隻野除左個頭,自組3百蚊攪掂
toys991 發表於 31-12-2013 09:40 AM

我俾夠四百,幫我整套呀唔該!有著燈 body 同手吧!謝謝!
回復 46# keywinds
謝謝師兄!我尋日行過都見到有,不過無問價
我俾夠四百,幫我整套呀唔該!有著燈 body 同手吧!謝謝!
hk小文 發表於 31-12-2013 09:49 AM

自組吾代表用 ht 件先似 , ht 官圖 , 10張有9張 件外套拉鏈拉到上頸 , 一定要發光 body ?
好似 dx12 batman bruce 甘 , HT 淨係比個頭你 , 套西裝吾通要等到佢出 bat櫃 先可自組個身咩?

潛行 果套衫甘普通 , 買套衫自組 , 一套舊幾水攪掂,
上網 bid 個 mk42 手同腳 , 你自己有個 tony 頭便可自組一只
自組吾代表用 ht 件先似 , ht 官圖 , 10張有9張 件外套拉鏈拉到上頸 , 一定要發光 body ?
好似 dx12 b ...
toys991 發表於 31-12-2013 10:10 AM

咁本身真係著燈 body 來的嘛!還有其他細 parts 如背包那些呢?你話三百搞掂,宜家我俾夠四百,你一定有辦法幫我整套仲有一百蚊賺!你咁醒一定有計既!講得出做唔到咪俾人笑?你唔會架麻!
好似 dx12 b ...
toys991 發表於 31-12-2013 10:10 AM

如果連發光body都無,仲係唔係tony
咁搵workshop個頭,換落predator個身,比t800武器佢用
呢隻可以慳番,而且mechanic tony係頭破血流
呢隻若堅持要發光波地,建議唔好自組,因為Bid頭加衣身加配件都近9百,依加市價最低1千1多D,等多個零月,個市多D現貨,有機999!