Toysdaily 玩具日報

樓主: howardyung23

[詢問] Iron Man 3 Tony Stark (The Mechanic) 水浸?

如果我係陳生我都會翻出可以吸納新手玩家落坑…至於舊客仔同炒家講乜有咩批評一於tell the dog啦…鐘意入就入唔入就算
HT可以變番小眾玩意,冇炒家入市,係大家都樂見的:36:
{:2_312:} he he he he he ~ 炒家未日!
回復 5# 小志強

都無咩嘅~我吔條氣最多頂住頂住咁啫.
隻嘢出得好嘅話,都係有買貴無買錯.
忍一忍,等佢吔真係死幾鋪杰嘅,損手離場.
到時個市場健康返就咩都抵返晒
HT可以變番小眾玩意,冇炒家入市,係大家都樂見的
adidas 發表於 30-12-2013 03:01 PM

少左人入手,講真我又真係幾樂於見到的,不過星期日仍見到師奶排 batman………
VIP變番VIP指日可待.
以前玩HT d野
出左大貨後都會有d平小小現貨係市面上流動
根本唔使捱炒價
係由唔知幾時開始至俾d 死PK炒炒炒
炒到下下好似唔訂執輸慘過敗家咁死款
連累正常玩家都要排餐死至玩到
果日上信和見到個女人攞成車貨,佢同個員工吹水
係度呻HT近排果d野炒唔起 :he:
HT自己搞出黎
又想谷人氣,又要借vip/炒家幫手
點對fans真係畫到出晒腸
唔知幾多人買到就買,買唔到就罷
咁平,會唔會換咗老番頭家{:1_215:}
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 15# trumanso
Ching, 是否指 dx13 有現貨? 謝
回復 32# adidas

HT 唔會比佢變返做小眾, 根本佢地想狂賺錢...
你見佢之前扔幾多錢去宣傳ironman 3 就知 銅鑼灣賣個廣告唔平
你估下怇攤分左落幾多隻mark VII 到-.- 結果咪出完又出
回復  trumanso
Ching, 是否指 dx13 有現貨? 謝
mugfei 發表於 30-12-2013 21:43

係~!講明~!係星期日所見~!!:67:
請問dx13原價幾多呢{:1_215:}