Toysdaily 玩具日報

查看: 11519|回復: 13

[玩具攝影] 迅雷閃電!! ROBOT魂 SIDE MS BLITZ GUNDAM 閃電高達

小弟既FB玩具專頁, 如果對內容有興趣既請LIKE一下
https://www.facebook.com/albumkyo353
謝謝!!

ROBOT魂既BLITZ
SEED5子入邊最後出既一部,同時係唯一一部魂限...
襯今個月既主題係高達月...一次過影埋佢...
網上報告都唔係好多...可能呢隻真係比較冷門...
但係5子入邊我個人都幾鍾意佢...
唔講咁多去相先

而黑色為主色既機體,好有神秘感

右手既攻盾,唔係頂住個膊頭就係頂住個背包...

OP入邊既招牌動作系列
標槍3支可拆

左手隻爪換件射出

光劍劍刃可裝係盾上既劍柄內

以下係名場面時間...

最後有張3子合照

打開盒冇咩特別既驚喜,普普通通既一件商品

打個分
R魂 BLITZ: 7/10
肩甲好易整甩...不過成個SEED系都係咁既設計...

下次既報告將會係AEGIS
敬請留意!!
其實我睇過日本仔報告,五仔中最好係神盾跟住就係閃電,怪就怪佢係魂限la,吾係有買之前4部都吾會買
魂限真係:56:
五子外型{:1_221:}
其實我睇過日本仔報告,五仔中最好係神盾跟住就係閃電,怪就怪佢係魂限la,吾係有買之前4部都吾會買
b855506 發表於 19-5-2013 03:47 PM

神盾獨立咁睇係唔錯

但係一拍埋4子度就覺得有D怪...

魂限真係
五子外型
saga522 發表於 19-5-2013 06:51 PM

好彩既係SEED得一隻係魂限...
宜家W個條LINE前期5子已經係魂限...
請問3隻既背包可唔可以互換??
VERY NICE~{:1_221:}
nice photos.  nice poses.  support.
nice photos.  nice poses.  support.
x2
五架入面最鐘意就係佢...
不過既然咁狠心係限定,
咁我唯有當睇唔到啦...
請問3隻既背包可唔可以互換??
E6AV168 發表於 20-5-2013 12:08 AM

BLITZ應該就唔得啦

之前DUEL,BUSTER同STRIKE就好似得

VERY NICE~
mf_c2000 發表於 20-5-2013 12:21 AM

THX CHING

gundammsz010 發表於 20-5-2013 12:24 AM

THX CHING SUPPORT

x2
iamsamuel28 發表於 20-5-2013 12:27 AM

THX CHING SUPPORT

五架入面最鐘意就係佢...
不過既然咁狠心係限定,
咁我唯有當睇唔到啦...
leungpak 發表於 20-5-2013 02:35 PM

咁又唔洗當睇唔到既
睇完呢個POST當買左咪得:58:
ROBOT魂的外型還有臉真的做得不錯,可惜敗在SEED裡跟砲灰沒兩樣:47:感謝好圖:64:
ROBOT魂的外型還有臉真的做得不錯,可惜敗在SEED裡跟砲灰沒兩樣感謝好圖
hi600gg 發表於 20-5-2013 11:05 PM

這隻的設定還不錯
可惜劇中沒有什麼表現...:42:
正~ 一早入左, 但差隻攞你命3000, 諗住遲D先入返.
anyway support your nice shot:71::71::love:
正~ 一早入左, 但差隻攞你命3000, 諗住遲D先入返.
anyway support your nice shot
PandaF91 發表於 22-5-2013 04:32 PM

THX CHING
我入左STRIKE+魂限武器...
擺你命3000都係唔入啦...