Toysdaily 玩具日報

查看: 10240|回復: 16

[玩具攝影] 【 lainam516 mini 大 頭 仔 蛛 蛛 俠 】帥氣Nendoroid GoodSmile Spiderman

之前玩完隻Mafex Amazing Spider-Man上兩個星期同一時間買左隻大頭版既Nendoroid Spiderman
不過近日先得閒幫佢影下相!!
唔係d咩新產品, 純粹分享^v^

迷利得黎又有神秘感同帥氣!!
因為好細隻, 關節不能太強求做到可以扭到好多動作
不過其實比我想像中做得更多意想不到既pose

配件方面, 有:
1. 迷利大廈 + 馬路既地台
2. 透明地台 + 長 / 短支架
3. 吸盤 (可以吸係牆或櫃上面) 半空#
4. 一對冇蜘蛛絲既噴射手
5. 一對有蜘蛛絲既噴射手

算唔話得, 有咁多配件

其實都幾好玩, 對眼用左d透明膠片, 造得幾細緻

做得幾有誠意, 細心d睇, 其實隻手有做埋蜘蛛絲噴射器 (我冇好細緻影到)

跪地都做到!!

趴地!!!

蜘蛛俠都有chok既時候, 又要坐底抖一抖 (大廈地台)

天台跳落黎既Spiderman (支架可以連接住大廈地台, 地台後面有個孔可以裝上支架)

影得幾開心, 比我想像中做到更多動作
下次再影過, 希望下次有Nendoroid既Iron Man Mark 42做佢既伴^v^
大頭仔,好搞野啊{:1_197:}{:1_235:}
幾得意喎{:2_289:}
回復 2# tolete

係呀~幾搞笑, 呢隻野不錯玩, 又幾得意^v^
回復 3# Champion

好大個頭既Spidey!!
你E個係米生寨??
我頭先經過WanChai 居然見到大頭mark7 賣緊唔使2魚 (這隻好似炒到5 or 6魚架wor)。
我拿上手,總覺得個box 有d同我買果隻有d唔同, 真係唔識分係唔係山寨版。
上官網又未有海賊版是關於係 mark 7同 spiderman.
回復 6# yatheiho

吾係,我睇皆X有生寨版,個盒做得好假
我突然諗到這些山寨玩具個市場係for d 乜人!
就係一些唔係玩家,覺得d玩具貴而個細佬仔又係都要買的家長。
山寨版,除左個盒,入面啲配件好齊,又做得好真,差在啲背色
深水8草!有交易!超得
回復 11# tstleung678

件實物真係好真!!!
但我見佢D關節好似好鬆..
回復 13# yatheiho

你意思係山寨啲關節好似好鬆?!
好老實...唔玩唔知...估唔到竟然呢D都有山寨...:80:
我見肥趣賣緊呢類公仔都是幾魚...
老番可以賣到幾多...如果幾草...又真是買番隻都冇防 WO
:46: