Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Batmobile 1989 搬運、開箱: 血… 淚… 史…

我磅過淨車(唔計箱)都有18kg
C兄們~我都仲等緊!
本身有老友係運輸公司太子,拍心口幫手搞,但奈何工作+旅行既關係,未能如期去拎!
之前仲有1個禮拜先夠30日限期,咁打上HT,問可唔可以延遲多1個禮拜,點知唔得,咁唯有改送貨!
發現SALES態度有明顯改善,但制度差左,以前到期會有人打黎提你,仲可以HOLD多幾日!而家好似焗你一定要送貨.....

P.S  小弟唔係為左慳兩魚,因為到時請人食飯都無左!
我的回應只有一張圖,不解釋

輕小說般的開箱文,完全明白當中苦況,幸好小弟的HT多數都係小sad,費事換來換去...最大sad都係鐵芒果裂腳"比"位,唉!當戰損...
深表同情! 儘早分手, 比錢仲要比人玩........><無奈
依家你玩玩具定比 HT 玩你
多謝分享,看完慘況,相信好多朋友都打消訂1966的唸頭!
包括我!:$
回復 106# a4b6

堅喎. 我就無咁閒情/心情去磅. 唔知出年派埋ROBOCOP年中分得手味呢. {:1_213:}
回復 107# 044044a06

傷心客人................ 果日都係, 比完錢要即日上18/F&#25886;貨. 唔&#25886;作廢. 呢個政策好Q惡. :die:
我的回應只有一張圖,不解釋
chanlee312 發表於 31-10-2013 03:28 AM

謝分享. 我出事機會率係100%... 你買多四部.... :(
輕小說般的開箱文,完全明白當中苦況,幸好小弟的HT多數都係小sad,費事換來換去...最大sad都係鐵芒果裂腳"比" ...
oscaryiu 發表於 31-10-2013 03:57 AM

多謝... 我都本來唔想打輕小說. 點知愈打愈有... 吹脹. :angry:
多謝分享,看完慘況,相信好多朋友都打消訂1966的唸頭!
包括我!
seals 發表於 31-10-2013 04:31 PM

咁我就係TD/玩具界積陰德. 公德無量~~~~~~~~~~~~~~~~ {:1_238:}