Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Batmobile 1989 搬運、開箱: 血… 淚… 史…

回復 9# darknight

只係懶得走來走去...
其實為左呢三架車都浪費左唔少$$...
不過覺得將來未必有其他公司出1/6 o既BATMOBILE...
無得揀...
我剛剛收貨未開箱, 希望唔好出事.
我見上網有平貨執都唔敢入,一來太大,二來我住澳門,一旦有咩問題都唔知點算
拆底板時才發現有兩處「精液」:@笑死左:he:
回復  toms110

出梨飲茶吹水都得喎~~~~ 原來係鄰居. 我係新蒲崗.  

我依家個十蚊雞乾電電位夠 ...
darknight 發表於 26-10-2013 02:55 PM

八卦一問,係ht冇得維修定要因為成架要攞番去
回復 10# etsc4344

佢時時認錢唔認人,希望改善速度快點。 其實送貨是好,但不能冷落自取,也不應𣎴能驗,email又無reply...  又無承諾維修。
回復 12# nautical

阿們! 都係自已定力唔夠。 不過呢排迷模型,可能可以幫我分手!:47:
回復 15# Macross長谷有洋

the way to fix it . 14樓。{:1_230:}
回復  darknight

只係懶得走來走去...
其實為左呢三架車都浪費左唔少$$...
不過覺得將來未必有其他公 ...
kimlam 發表於 26-10-2013 03:11 PM

佢就係咁唔憂做... 而前線員工大部份要學笑面迎人。
只怕日後出回到未來架時光車更多燈更出事
回復 18# hmsam76

中point. 我係香港住沙田,倉在九龍都咁煩.....何況macau?
回復 19# 上帝

比幾張金牛換來膠水漬,唔係好抵死咩? 隨左比人上,我念唔倒另一個形容詞。
其實ht可以送貨到澳門,但要加700
回復 20# skyline123

我臨尾段�總結前交待了。 丟了紙皮難一換一,求他維修又話未有計劃。 自願搬去不換車也無用。
只怕日後出回到未來架時光車更多燈更出事
chungyuihing 發表於 26-10-2013 04:31 PM

沒大愛又怕麻煩,算了