Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Batmobile 1989 搬運、開箱: 血… 淚… 史…

傳說HT未紅前都係咁. 有HEART, 有禮.  

落到INS POINT, 佢地重會同D舖有傾有講.

依家, 人紅左,  ...
darknight 發表於 27-10-2013 08:16 AM

其實佢係蝦d客怕麻煩。 我正正怕煩。 搬已沒了半條命,再買紙皮... (理論可以,實際沒多少師兄留盒,交收又煩)。 消委會我又唔想咁formal, 我想爆粗嘛。 不如坐底打字,用愛與和平傳遍地球。

HT大野都係唔好再搞,金玉其外,售後服務又差,不知所謂!
首先,你可以試下係網上徵個盒,咁就最簡單.
其次就消委會,又或者議員辦事處嘅法律服務.
呢啲& ...
不肖生 發表於 27-10-2013 09:46 AM

其實佢係蝦d客怕麻煩。 我正正怕煩。 搬已沒了半條命,再買紙皮... (理論可以,實際沒多少師兄留盒,交收又煩)。 消委會我又唔想咁formal, 我想爆粗嘛。 不如坐底打字,用愛與和平傳遍地球。

HT大野都係唔好再搞,金玉其外,售後服務又差,不知所謂!
自問是HT熱血Fans,也在頭輪訂了此車!
但熱情冷卻後,自問沒地方擺放!
在也苦放掉!
估不到也賺到4魚, ...
seals 發表於 27-10-2013 10:26 AM

執番身彩,要感恩。
樓主,替你難過,深表同情 …… 希望無滅你玩玩具的火,希望HT能完善處理你的苦難 ……
roystoy 發表於 27-10-2013 11:10 AM

指意佢,死硬!
看了此post打消了訂1966的唸頭!
回復 64# darknight

ching   如果你要盒我可以借比你
你話在推車時怕俾人笑,如果是怕被人笑玩玩具,大可舉出古仔同方中先生嘅例子話俾佢知
lolol 發表於 27-10-2013 11:17 AM

古仔唔會自已攞到身水身汗嘛! 靚仔做嘜都型; 中坑做嘜都...
回復 57# bin

14樓有答案,車底坑也夠大可另加電箱。
聽完你咁講我立刻打消訂1966bat 車嘅念頭。我一直都覺得HT嘅utility vehicle糸造功還未到家 ...
lolol 發表於 27-10-2013 11:33 AM

對。 回頭是岸。
樓主有冇試過自己駁電箱?可能響車底電箱入面駁條電線就OK。
wiswis 發表於 27-10-2013 04:40 PM

這就是解決方案。 但架野咁貴有這低級問題教人心有不甘!
看了此post打消了訂1966的唸頭!
seals 發表於 28-10-2013 11:46 AM

明智,也明哲保身。
本來是玩玩具,點知反過來俾玩具玩!痴線!

其實都係惡性循環,佢開始服務好,做到紅左,到而家久不久怨聲四起,係咪高峰已到?即係叫人玩野要嚴選啫!

相信咁樣繼續下去,咁多新公司冒起,再不改善,想準備收山呢?
回復  darknight

ching   如果你要盒我可以借比你
kenchi 發表於 28-10-2013 12:40 PM

就係你依句說話就想同你做朋友! 謝大大。 我放棄搬來搬去了。 公告ht問題後,就讓其他師兄小心無心肝的ht吧。
想當日...扭爛左HELLBOY隻手 但又冇野可以整番個枝野出尼

拎去HT 睇下有冇得幫我蚊番枝出尼同有冇個 ...
改咩名好? 發表於 27-10-2013 04:29 PM

這才是customer-oriented的待客之道; 我係Howard一定教班員笑,有禮貌奬,同方便玩家的策略, 而非難為玩家的售後政策!

ching, 絕對同情您.....................

冇左個紙皮冇得換? 咁有單ma, 有單唔得咩? 到時唔要佢個紙皮咪得

ht是幫人換車定換紙皮?

以前未紅時, ht真係幾好服務, 果時如果件有問題, 您攞返去, 佢會睇下工場有冇件整, 幫到就幫, 而家..... 可能生意太忙, 果14日都唔想比您, 有都係 sad 換 sad, 點解我地支持您咁耐, 而家就越做越縮....................