Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Batmobile 1989 搬運、開箱: 血… 淚… 史…

超差的售後服務。。。。。
:54:
ching真喺好惨下喔,HT咁差唧售后,确实唔掂当,不过我地闹咁多,咪一样照旧,唉....

不过讲到1/12 THE BAT,我肯定會訂
咁貴一架野....換黎既係呢一般既受氣...換著係我都真係激氣..
仲要係因為"偷運"...Ching一定無得同另一半哭訴....
呢種無奈真係十分明白...
真係好希望Ching可以快d整返好...!!
回復  skyline123

我臨尾段�總結前交待了。 丟了紙皮難一換一,求他維修又話未有計劃。 自願搬去 ...
darknight 發表於 26-10-2013 16:55

有無問過HT員工, 可唔可以照樣一換一, 但不要紙盒,   留底紙盒給 HT。    反正閣下必定會開盒,  徹底檢查清楚所有功能, 才搬回家。  最緊要是有單。

如果HT咁都唔換, 真係衰到貼地。
而家玩ht係貢架啦!
所以盡量玩少d呢個牌子
回復 5# darknight

CHING 現在HT換野超煩,我有朋友一開盒以有幾條好明顯花大約3吋長,SENT MAIL,到現在都無覆都有1個月了,

最弊係你抛了盒,HT有可能真係唔換比你,因現在咁多規則!!
回復 31# E神

如果不用'差'字, 就是不夠細心和體貼的售後服務吧.

其實我感受到HT有嘗試改善, 但仍到喉唔到肺. 尤其這BATMOBILE又貴又重下, HT只表現到極盡保護自己的利益, 鮮有從用買家角度細想. 不許開箱CHECK, 硬要人留大紙皮原裝運會等... 根本沒誠意幫苦主解決問題. 有的是錢已代了你, 就話之你死活. {:1_225:}
回復 32# weio_o

我打死唔訂. 如之前師兄所言. HT大野都係少掂為妙. 始終無HEART AFter sales services. 到時中蕉就大大鑊!!! {:1_225:}
回復 33# irontuba

14樓有講/文末有講解決方案.  依家所做就似到政總示威一樣. 明知政府當你放屁. 但我也為啖氣而放屁. {:1_237:}
回復 34# 大姐姐

我有即時打去兼SEND EMAIL話比佢聽係唔關個底板事. 佢個卒仔答唔倒我.

我事實上雖被誤導/太高興換底板而唔洗換車丟了紙皮, 佢大可死拗話我丟了紙皮無得一換一.

所以我即時話不如我抬梨比你地整, 我唔求換新得唔得. 佢話公司未有維修服務. WTFun......{:1_217:}
回復 35# kenchi

我會玩多D BANDAI模型算了. :sad: 平好多又可以玩得耐, 又可以DISPLAY. 分分鐘模型壽命長過12"FIGURE多多聲. 又唔洗受氣. {:1_216:}
回復 41# darknight

好彩我部1989同埋迷彩無問題,
不過往後大野真係米搞
回復  darknight

好彩我部1989同埋迷彩無問題,
不過往後大野真係米搞
kenchi 發表於 26-10-2013 09:41 PM

我就TDK左定風翼很易丟落. 換了也如是.  你兩隻都無事, 要請我食飯~~~celebrate下 :)
睇到都feel 到心傷⋯⋯
但買咗又唔入得境,租倉後又唔會每星期入去開佢出來玩。你對佢大愛真深⋯
回復 43# darknight

我淨得迷彩,定風翼好緊喎!
  有空大家出來食飯飲茶交流下