Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Batmobile 1989 搬運、開箱: 血… 淚… 史…

深表同情,ht呢個嗜好戒到就最好了:42:

回復 37# darknight

想講小小3A售後服務的經歷,
一年幾前我於淘老追左隻1:6 BAKA,
但收到後發現小左包炸彈,(應該有2包的)
我就SEND EMAIL 比3A,(影左幾張開箱相比佢)
同3A講明我係上網後追, 但冇左一包炸彈 ,
我其實想問佢冇得比錢補購番一包炸彈 ,
我原本都估佢會話冇晒件,
但3A CS 就好快覆我,可免費比番一包我,但運費自付,
最後,3A 好快寄番一包比我,仲要係3A比埋運費^^^^

其實我想講,3A 連冇單,件產品出左幾年,
佢都會盡量幫佢的客人,呢樣令絕對要讚^
回復 45# kenchi

YEAH~ 去你屋企玩.... 車. {:1_214:}
回復 44# nela

{:1_212:} ........ 飲泣..... 知我者, 大大也.... 我犯濺, 玩具奴. {:1_225:}
深表同情,ht呢個嗜好戒到就最好了
船頭尺 發表於 26-10-2013 11:11 PM

AMEN~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :die:
回復  darknight

想講小小3A售後服務的經歷,
一年幾前我於淘老追左隻1:6 BAKA,
但收到後發現小左包 ...
E神 發表於 27-10-2013 02:10 AM

傳說HT未紅前都係咁. 有HEART, 有禮.  

落到INS POINT, 佢地重會同D舖有傾有講.

依家, 人紅左, 唔識人囉(亦都換曬D 8/90後), 睬你有味. 落梨行, 都係睇你有無賣無LICENSE野.

飲水思源、不忘本,可惜HT依家兩樣都無/表達唔夠.

PS. 我同鬼佬網上傾. 有D都託異:'下, 你係HK都咁牙, 我念住係外國售後服務先咁差添. '
原來HT的售後服務不是一般差, 是國際性地差! 有鬼佬同我一齊受, 咁我係味應該開心少少呢.:die:
首先,你可以試下係網上徵個盒,咁就最簡單.
其次就消委會,又或者議員辦事處嘅法律服務.
呢啲嘢個別個案或者唔理,整多兩單佢就要理架啦.

家下話無修理就無理呀?
今次無盒唔換又無修理,聽落懶係個客錯咗咁.
但如果換做其他類型商品,好似電器或者電腦配件呢?
無盒最多係可以成隻換,唔會因為咁而令到佢賣件缺憾品出嚟變得合理.

搬返去唔一定無用,你係電話講,佢就梗係死人都話搬都無用.
你連人帶車殺上去,成架車擺上枱同佢嘈.死人都唔拎走佢就唯有打上辦公室求救,一般啲高層自然會諗掂佢.
真係咁絕係唔整?你唔好走囉~等佢報警或者你幫佢報埋,到時單嘢就唔會不了了知.
自問是HT熱血Fans,也在頭輪訂了此車!
但熱情冷卻後,自問沒地方擺放!
在也苦放掉!
估不到也賺到4魚,看看而家蝕一牛也無人要!
我真是好彩!
樓主,替你難過,深表同情 …… 希望無滅你玩玩具的火,希望HT能完善處理你的苦難 …… :42:
你話在推車時怕俾人笑,如果是怕被人笑玩玩具,大可舉出古仔同方中先生嘅例子話俾佢知
我由頭到尾讀完全篇, 真心覺得師兄好慘... 心同感受...
我3架車都買齊, 每次拆盒時都心諗: 千其唔好有壞件 ...
kimlam 發表於 26-10-2013 02:22 PM

聽完你咁講我立刻打消訂1966bat 車嘅念頭。我一直都覺得HT嘅utility vehicle糸造功還未到家。例如bat pod手掣好易鬆,車頭燈錯色等等......
架車太大了.最後自己駁好,不需拿回維修?
1966真係要諗清楚,如果唔係就案件重演!
傳說HT未紅前都係咁. 有HEART, 有禮.  

落到INS POINT, 佢地重會同D舖有傾有講.

依家, 人紅左,  ...
darknight 發表於 27-10-2013 08:16 AM

想當日...扭爛左HELLBOY隻手 但又冇野可以整番個枝野出尼

拎去HT 睇下有冇得幫我蚊番枝出尼同有冇個粒野賣 點知叫我半個鐘頭後番尼 仲幫我換埋 仲要唔洗錢......衣家....得14日....
樓主有冇試過自己駁電箱?可能響車底電箱入面駁條電線就OK。